Schur sikrer kunderne nye  forbedrede  labelløsninger

Schur sikrer kunderne nye forbedrede labelløsninger

Schur International fortsætter sin fremmarch på markedet for etikettering ved at opruste Schur Marking med stærke kompetencer fra Dan Labels. Dermed udbygger Schur sin position som leverandør af innovative labelløsninger

Efter at have samarbejdet gennem flere år er Schur Marking og Dan Labels nu blevet til én stærk spiller til stor gavn for kunderne. Det har blandt andet været virksomhedernes fælles syn på branchen, udviklingsmulighederne og kundefokus, der har dannet grundlag for fusionen.

- Vi ønsker at gøre en regulær forskel for vores kunder, og det kræver, at vi tænker innovativt, så vi kan tilbyde de bedste labelløsninger på markedet. Med tilgangen af de nye kompetencer kan vi holde os på forkant med vores kunders behov og fortsat møde dem med det samme høje service- og supportniveau, udtaler Lars Michael Bang, afdelingschef i Schur Marking.

Bygger videre på de samme værdier

Selvom de to virksomheder først nu er blevet til én, har de længe arbejdet ud fra de samme værdier og den samme tankegang:

- I vores dialog og mangeårige samarbejde med Schur er jeg blevet bekræftet i, at vores værdier og måde at arbejde på harmonerer rigtig godt. Samtidig giver det os adgang til endnu flere kompetencer, hvilket vores kunder kan få stor glæde af, lyder det fra Henrik Rhode, salgschef i Dan Labels (nu Schur Labels).

Det, at begge virksomheder arbejder efter de samme værdier, er et stort plus for kunderne, der kan se frem til nye forbedrede labelløsninger og endnu flere fordele.

Udvider til gavn for kunderne

Det er netop den gode kundeservice og de tætte relationer, der har vist sig at bringe de to virksomheder stor succes. Der er derfor ingen grund til bekymring for kunderne, som fortsat kan se frem til høj fleksibilitet og hurtig responstid i deres samarbejde med Schur.

- Vi lægger vægt på at besøge vores kunder i produktionen, så vi kan hjælpe den enkelte kunde bedst muligt. Med vores nye oprustning inden for etikettering kan vi sammen udvikle vores produkter og sikre kunderne det bedst mulige flow i produktionen, lyder det fra Lars Michael Bang.

I Schur ser de nu frem til at kunne arbejde videre med et endnu stærkere team til at betjene de fælles kunder med kompetent rådgivning og hurtigere leverancer. Synergien mellem de to parter forventes at indfri oplagte vækstmuligheder og kontinuerlig forbedring af løsningerne.

-hawin

 

27/1 2020