Schneider Electric og Solar indgår partnerskabCarsten Sandby Knudsen, salgsdirektør for Industri og Offshore i Solar A/S (tv.) og Søren Duvier, marketingschef for industriel automation i Schneider Electric Danmark.

Schneider Electric og Solar indgår partnerskab

Det gode samarbejde mellem Solar Danmark og Schneider Electric fortsætter nu med et tæt samarbejde, der skal gøre livet lettere for de danske maskinbyggere

MASKIN BYGGERE Schneider Electric har indgået et strategisk samarbejde med grossistvirksomheden Solar omkring lanceringen af en ny version af MachineStruxure, Schneider Electrics automations-platform.

- Vi lancerer nu en markant opgradering af vores MachineStruxure-platform, så vi tilbyder løsninger til alle behov inden for både high end-maskiner og løsninger til de mere enkle maskiner. For at skabe optimale forhold for de danske maskinbyggere har det været vigtigt for os at have en stærk partner i markedet. Her er Solar et oplagt valg, da de har stor applikationsviden og bred erfaring i automation og logistik i markedet, siger Søren Duvier, der er marketingschef for industriel automation i Schneider Electric Danmark.

- Vi ser et stort potentiale i et tæt samarbejde med Schneider Electric, og i fællesskab tilbyder vi nu en komplet pakke til de danske maskinbyggere med ny hardware og en stor, opdateret software-platform, siger Carsten Sandby Knudsen, der er salgsdirektør for Industri og Offshore i Solar A/S.

Schneider Electric har investeret mere end 100 mio. euro i udviklingen af den nye platform. Det nye partnerskab kører fra 1. april og vil blive yderligere introduceret i PackMarkedets april-udgave.

-jk


17/3 2014