Kæmpe interesse for interpack 2017Interpack 2017 står for døren. 2.700 udstillere er klar til at vise de nyeste landvindinger og de seneste innovative løsninger inden for emballageteknologi og løsninger, der relaterer sig til emballag

Kæmpe interesse for interpack 2017

Et rekordstort antal udstillere er klar til interpack 2017 i Düsseldorf, hvor også det sideløbende arrangement ’components’ er fuldt booket. Rammeprogrammet med innovationparc og konferencen om emnet Save Food samt VDMA’s særlige emne Industrie 4.0 giver yderligere relevans

interpack 2017 kan notere den største udstillerefterspørgsel nogensinde i deres 55-årige historie. Da den officielle tilmeldingsfrist til emballeringsindustriens og den beslægtede procesindustris internationalt vigtigste event udløb, havde virksomhederne booket et ca. 20 % større areal, end Düsseldorfs messeområde har kapacitet til med sine 262.400 kvadratmeter i 19 haller.

Det betyder, at man atter forventer omkring 2.700 udstillere mellem 4. og 10. maj 2017. Virksomhederne kommer til Düsseldorf fra ca. 60 lande. Også den sideløbende messe components, special trade fair by interpack, som omfatter leverandørindustriens udbud til sektoren emballeringsteknik, er fuldt booket på trods af et areal, der er mere end dobbelt så stort som til messepremieren i 2014.

Hovedemne Industrie 4.0 sammen med partneren VDMA

interpack er en enestående platform for virksomheder, der udbyder produkter og løsninger på områderne for emballeringsteknologi og relaterede processer som eksempelvis emballagematerialer til fødevarer, drikkevarer, konfekture, slik og bagværk, den farmaceutiske industri, kosmetik, non-food forbrugsvarer og industriprodukter.

interpack 2017 har endvidere fokus på emnet Industri 4.0, som man arrangerer i samarbejde med Sammenslutningen af tyske maskin- og anlægskonstruktører, VDMA (Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau).

Særudstillingen i teknikloungen på VDMA’s stand viser praktiske løsningseksempler for både emballeringsmaskiner og procesteknologi. Her er det også muligt at orientere sig om sikkerhed, sporbarhed, beskyttelse mod kopiering og plagiering og høre nærmere om individualiserede emballager.

innovationparc om emnet Save Food

Emnet Save Food er også repræsenteret på interpack 2017. Særudstillingen ’innovationparc’ viser emballeringskoncepter og -løsninger, der kan være med til at reducere madspild. Her finder man også vinderne af de regionale Save Food Packaging Awards konkurrencer, der er arrangeret af WPO, World Packaging Organisation.

Vinderne blev kåret forud for interpack, og på selve messen stiller de op mod hinanden inden for rammerne af WorldStar Awards. innovationparc omfatter et foredragsforum, som virksomhederne kan benytte sig af til at præsentere deres løsninger og koncepter. Ligesom i 2014 arrangeres innovationparc igen i en teltkonstruktion mellem hal 2 og 3.

Derudover er den tredje internationale Save Food kongres med deltagelse af partnerne FAO (FN's levnedsmiddels- og landbrugsorganisation) og UNEP (FN's miljøprogram) planlagt til messens første dag.

components afholdes nu i præcis samme periode som interpack

Det koncept, som components, special trade fair by interpack, er baseret på, er efter premieren på interpack 2014 blevet markant revideret til interpack 2017.

De besøgende kan nu finde arrangementet centralt på Düsseldorfs messeområde i den omkring 5.000 kvadratmeter store hal 18, der er opført som en midlertidig letvægtskonstruktion. Den ligger mellem hallerne 10 og 16 og supplerer interpacks udbud i hele messeperioden.

Hundrede virksomheder fra leverandørindustrien, dvs. virksomheder der tilbyder produkter inden for drev-, styre- og sensorteknik, produkter til industriel billedforarbejdning, håndteringsteknik og øvrige (maskin-)komponenter, udstiller her på individuelle stande. Der er fri adgang til components for alle interpacks udstillere og besøgende.

interpack afholdes fra 4. til 10. maj og har åbent hver dag fra kl. 10.00 til 18.00.

-hawin

 

 

 

25/4 2017