Rajapack er kommet til Danmark

Rajapack er kommet til Danmark

Som seneste skud på stammen har den store europæiske emballagegrossist RajaPack føjet Danmark til sin liste. Virksomhedens speciale er emballageartikler - og dem tilbyder de nu mere end 4500 af på hylderne i Danmark

EMBALLAGE Raja Group er et fransk selskab indenfor fjernsalg af emballage, der dækker 14 europæiske lande via 17 datterselskaber. Virksomheden blev grundlagt i  1954 i Frankrig - og Danmark blev som seneste land indtaget i marts 2011.

- Navnet RajaPack udspringer af forbogstaverne på den franske stifters to døtre, fortæller Jan Høj, teamleder for salg og marketing fra det danske hovedkontor i Søborg. RajaPack er også på vej ind i Norge, hvor koncernen overtog Post Emballage i 2011.

 

Bredest udvalg i Europa

- Raja Group tilbyder kvalitetsløsninger indenfor beskyttelse, omsnørring, forsendelse og indpakning til virksomheder i alle erhvervssektorer, og har med over 9.000 produkter det bredeste udvalg af emballage i Europa, fortæller Jan Høj.

I dag opererer RajaPack på fire ekstra salgskanaler, der garanterer en stærk tilstedeværelse og en hurtig respons til kunden på alle markeder: kataloger, internet, telefon og det lokale salgsteam.

 

Hvorfor vælge RajaPack

- Vores varemærke er en høj kvalitet af produkter, et stort produktudvalg og kort leveringstid, da alle vores varer altid er på lager, fortæller Jan Høj. – Og så har vi en velfungerende kundeservice, der er tilpasset kundernes behov, hvor de både kan ringe eller bestille via websitet. Vi har mulighed for at levere i store volumner og udnytter derved, at vi er en del af en stor koncern. RajaPack råder over fem store centrallagre rundt i Europa, hvor Danmark bliver forsynet fra et stort lager i Belgien.

 

Det første år er vigtigt

- Vores første år som nyindtrådt på det danske marked har naturligvis givet os en masse gode erfaringer, forklarer Jan Høj. – Det er meningen, at vi i løbet af 2012 skal få fat i endnu flere faste kunder. Vi kan allerede nu mærke på markedet, at virksomhederne er ved at lære os bedre at kende. Så vi er både tålmodige og har høje forventninger til vores indtræden på det danske marked, hvor det første år har været yderst positivt, slutter Jan Høj.


Se mere på www.rajapack.dk
 

-jk

 

Foto: Teamet bag RajaPack, den nye emballagegrossist i Danmark: (fv.) Jan Høj, Team Leader, Thomas Ter-Borch, Web Manager, Pernille Christiansen, Sales Advisor og Peer Rasmussen, Finance and Administration Manager.

 

16/1 2012