Bong Danmark A/S skifter hovedsæde
Commercial Director for Norden og Baltikum Jesper Daugaard byder velkommen i Bong Danmarks nye domicil i Roskilde. Foto: Lars Møller

Bong Danmark A/S skifter hovedsæde

Emballagevirksomheden er midt i marts flyttet fra Hedehusene til Roskilde. Det sker efter en længere periode med ordrefremgang og stigende produktion på flere områder

- Bong Danmark oplever en stor efterspørgsel efter vores satsning på specialproduktion af emballage, indpakning og gaveprodukter.
Vi har været igennem en stor omstilling de seneste år, og med InterMails beslutning om at nedlægge produktionen af konvolutter er Bong fremover markedsledende i Norden. Derfor har vi nu behov for nye, større lokaler, hvilket naturligvis er glædeligt, fortæller Jesper Daugaard, som er Commercial Director for Norden og Baltikum.

Foruden den kendte konvolutproduktion 'Office' satser Bong på områderne Propac, som er beskyttende brandingemballage til blandt andet e-handel og logistik, og Retail, som omfatter produkter som specialdesignede carrier bags og gaveposer til e-handel og detailhandel.

- Som markedsledende i Norden vil vi yde den bedste rådgivning af emballage, og med denne løsning bliver vi på alle måder mere tilgængelige for branchen og vores kunder. Vi er meget tilfredse med de nye lokaler og ser frem til at byde velkommen, siger Jesper Daugaard.

Bong Danmarks nye hovedsæde ligger på Langebjergvænget 18 tæt på Holbækmotorvejen, Trekroner Station og det store erhvervsområde, som er under opbygning.

19/3 2018