Ny uddannelseskonsulent i Plastindustrien

Ny uddannelseskonsulent i Plastindustrien

Jo Dietrich er startet som uddannelseskonsulent i Plastindustriens sekretariat, hvor hun bl.a. skal øge interessen for uddannelse af plastmagere og -ingeniører

Jo Dietrich er uddannet cand. mag. i pædagogik og har tidligere været ansat på Technical Education Copenhagen (TEC), samt i brancheforeningen Danske Maritime, hvor hun også har haft fokus på uddannelse og kompetencer.

Hun fortæller:

– Jeg har set frem til at begynde i Plastindustrien og til at komme i gang med at arbejde med foreningens uddannelsesmæssige tiltag. Jeg har mange forskellige arbejdsområder såsom sekretærfunktion for Sprøjtestøbesektionen, poster i forskellige uddannelsesudvalg, rekrutteringskampagner og meget mere, så jeg har mange spændende opgaver foran mig.

Flere ressourcer til området
En af hovedkonklusionerne i Plastindustriens medlemsundersøgelse fra 2017 var, at uddannelse og rekruttering af ingeniører og faglærte, er blandt de absolut vigtigste temaer netop nu i branchen. Det er årsagen til, at Jo Dietrich er startet i en nyoprettet stilling som uddannelseskonsulent, da Plastindustrien netop ønsker at opprioritere brancheforeningens indsats på uddannelsesområdet.

Jo Dietrich uddyber:

– Vi har i forvejen gang i rigtig mange gode tiltag på uddannelsesområdet som f.eks. de to kampagner BlivPlastmager.dk og BlivPlastingeniør.dk, og nu er der mulighed for at dedikere endnu flere ressourcer til dette område. Jeg brænder personligt meget for, at vi skal sikre, at flere elever og lærere i grundskolen får øjnene op for plastens mange gode egenskaber – og ikke mindst for de mange karrieremuligheder, der er inden for vores branche.

-lipe

19/3 2018