Kreativiteten stiger med kulørt designpapir

Kreativiteten stiger med kulørt designpapir

Antalis er nu officiel distributør af Arjowiggins Creative Papers i de nordiske lande og altså herunder af de velkendte brands, Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives og Pop’Set

Siden 1. januar 2017 har Antalis været den officielle distributør af Arjowiggins Creative Papers i de nordiske lande. Arjowiggins Creative Papers er en af verdens førende producenter af kreativt papir til designere, trykkerier og slutkunder over hele kloden.

Arjowiggins Creative Papers indeholder de velkendte brands: Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives - og nu også Pop’Set som Antalis introducerer på markedet. Pop’Set er en omfattende vifte af kulørt designpapir med nye spændende farver.

Produkterne findes i et stort udvalg af gramvægte, farver og finishes, som gør kvaliteterne til det fortrukne valg, når kreative designere over hele verden skal vælge papir til deres opgaver – for eksempel brevpapir og invitationer, årsrapporter, bøger eller luksus emballage. Alle produkter er udviklet og fremstillet med den ekspertise, som næsten 250 års papirfremstilling giver.

-For os er print mere levende end nogen sinde. Væksten i digital kommunikation har kun understreget den væsentlige rolle print spiller i vores tilværelse. Med papir kan vi formidle karakter, humør og værdier lige som følelsen, tekstur og vægt. Vi trykker mindre, men vi skal trykke bedre, siger Madeleine Eklund, produktchef Creative Papers Skandinavien.

-Vores mission er at hjælpe designere, trykkerier og varemærkeindehavere til at understøtte deres produkter med de unikke kvaliteter, som print på kreativt papir giver dem mulighed for. Med vores produkter, produktion og vores service til kunderne kan vi godt love at levere internationale standarder til kreativt papir, konkluderer Madeleine Eklund.

-hawin

Om Antalis

Antalis er den førende papir, emballage og Visual Communications distributør i Europa. Som verdens næststørste med en omsætning på 2.625 milliarder euro beskæftiger gruppen 5.800 medarbejdere, som betjener mere end 123.000 kunder, virksomheder og trykkerier, i 43 lande via 107 distributionscentre. Antalis foretager på verdensplan mere end 14.000 leverancer hver dag og distribuerer årligt 1.7 millioner tons papir. Antalis er en del af Sequana.

 

21/3 2017