Eson Pac strømliner virksomheden via salg af kundesegment til Schur Pack

Eson Pac strømliner virksomheden via salg af kundesegment til Schur Pack

Schur Pack overtager et af Eson Pacs kundesegmenter – konsumentemballager. Det passer perfekt ind i Schur Packs kundeportefølje inden for fremstilling af kartonemballager

Salget falder fuldstændigt i tråd med Eson Pacs fortsatte fremtidige fokus på sekundære emballageløsninger til medicinalindustrien. Ydermere etablerer Eson Pac en dedikeret organisation for mærkning og etikettering til industrien. Målet er at skabe de bedste betingelser også for disse kunder.

Begge parter ser store muligheder for yderligere at specialisere deres virksomheder og dermed yde kunderne endnu bedre service, kompetence og støtte i deres udvikling.

- Eson Pac har siden starten for 50 år siden haft sin kernekompetence inden for emballager til medicinalindustrien, og de høje krav til kvalitet, sikkerhed og hygiejne, som disse kunder stiller til en emballageleverandør. Vi vil fortsat have fokus på vor udvikling og vækst inden for dette kundesegment. Samtidig ønsker vi at sikre en professionel udvikling for vores kunder inden for konsumentsegmentet, hvilket vi nu har gjort via aftalen med Schur Pack, siger Frederik Ståhl, VD for Eson Pac Group.

Overtagelsen sker som en naturlig fortsættelse af Schur Packs køb af Ekmans i Jönköping og styrker virksomhedens engagement på det skandinaviske kartonnagemarked inden for konsumentprodukter.

- Købet af Eson Pac giver os gode muligheder for at videreudvikle os, fremfor alt på vores fabrik i Jönköping. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med disse kunder og til at bevise, at vi kan levere samme høje kvalitet og service, som Eson Pac har gjort. Vi vil inden for kort tid kontakte de berørte kunder, så vi sammen kan lægge en plan for overflytningen, uddyber Andreas Davidsson, VD for Schur Pack Sweden AB.

-hawin

28/9 2017
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring