Carlsberg lancerer tre liters øl

Carlsberg lancerer tre liters øl

Den 2. juni lancerer Carlsberg Classic Carlsberg Export i et eksklusivt tre-liters flaske – men kun i Sverige

GLAS Den dobbelte magnum flaske er specielt fremstillet til at fejre bryggeriets stolte og snart 170-årige historie. Nyheden udgives i et stærkt begrænset oplag i det svenske Systembolagets bestillingskatalog.

Carlsberg blev grundlagt tilbage i 1847, men bryggeriets klassiske Carlsberg Export fik ikke sit velkendte navn før slutningen af 1800'erne, da den begyndte at blive eksporteret til resten af Europa.

Den traditionelle lys pilsner har en frisk smag, der passer til de fleste lejligheder. Den dobbelte magnumflaske, en såkaldt Jeroboam, lanceres med champagneprop i sommerens festligheder.

- Carlsberg Eksport tre-liters flaske er en hyldest til klassiske pilsnere og viser, at denne hverdagsfavorit er perfekt selv ved festlige lejligheder. Den eksklusive flaske passer fx godt som gave til en ølintresseret, siger Henric Byström, kommunikationschef i Carlsberg Sverige.

Carlsberg Eksport tre-liters flaske vil være tilgængelig i Systembolagets bestillingskatalog fra og med den 2. juni 2014 i et begrænset oplag på kun 160 flasker. Alkohol: 5,0%. Pris: 249 svenske kroner.

-jk


25/4 2014