Smurfit Kappas vinder otte WorldStar Awards for sine miljøvenlige løsninger

Smurfit Kappas vinder otte WorldStar Awards for sine miljøvenlige løsninger

De otte vinderemballager omfatter omfatter bl.a. en banebrydende drikkevareløsning til transport af vand, en papirbaseret frugtkurv med praktisk bærehåndtag og et innovativt pladsbesparende rør til varmeenheder

Med udgangspunkt i succesen med WorldStar Awards 2022 var drinkskategorien igen et af de områder, hvor Smurfit Kappa udmærkede sig i år. Den ottekantede Bag-in-box-løsning til vand, som problemfrit kombinerer optimering og palletering i forsyningskæden, var en værdig vinder i denne kategori.

Smurfit Kappas succesfulde arbejde med bæredygtighedsspørgsmål satte sine spor gennem alle de vindende konkurrencebidrag. Den universelle emballage 'All-in-Fix' til e-handel eliminerer 88 % af al plastik i den originale emballageløsning og reducerer også kuldioxidemissionerne med imponerende 21 %.

En anden vinder i e-handelskategorien var den holdbare stabilisator E-Hug, lavet af et enkelt materiale. E-Hug letter sikker transport af flasker i forskellige størrelser.

En vinder, der skiller sig ud i fødevarekategorien, var 'Goliath Box', som med sine vinklede vægge optager de kræfter, som frugten genererer inde i pakken. Væggene gør det også muligt, at emballagen nemt kan stables oven på hinanden og giver en forbedret ventilation af lasten.

I en kommentar til den flotte prishøst, udtaler administrerende direktør for Smurfit Kappa Europe, Saverio Mayer:

- Vi er meget glade og beærede over at have vundet otte priser for vores innovative og bæredygtige emballageløsninger ved denne prestigefyldte begivenhed for vores branche.

- Hos Smurfit Kappa arbejder vi målrettet på konstant at forbedre vores kunders emballage - bedre i forhold til miljøaftryk, design og beskyttelse af indholdet selv i de mest komplekse forsyningskæder.

De otte vinderprodukter fra Smurfit Kappa kommer fra Tjekkiet, Polen og Spanien. WorldStar Global Packaging Awards-ceremonien finder sted i Düsseldorf i maj.


-lipe

13/2 2023