Nye kontamineringsfri vejemoduler giver hurtig installation i produktionslinjen

Nye kontamineringsfri vejemoduler giver hurtig installation i produktionslinjen

Mettler-Toledos splinternye MultiMountTM-vejemoduler hjælper producenter inden for fødevare- og lægemiddelbranchen samt andre brancher med at opnå den hygiejne, bekvemmelighed og præcision, der skal til for at holde sig på forkant med udviklingen

Mettler-Toledo lancerer de splinternye, fuldt certificeret hygiejniske SWB805 MultiMountTM-vejemoduler

Vejemodulerne er udviklet i henhold til retningslinjer opstillet af European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) og er certificeret af NSF International.

Som fuldt integrerede vejeløsninger reducerer SWB805 MultiMount-vejemodulerne kontamineringsrisici og overholder hygiejnestandarder, samtidig med at de øger forarbejdningseffektiviteten i industrielle miljøer. Der er ikke behov for at åbne beskyttende bælge i forbindelse med installationen, hvilket yderligere er med til at reducere kontamineringsrisikoen.

En spejlblank overfladepolering nedsætter desuden risikoen for bakteriel forurening markant, ligesom vejemodulerne er fuldstændigt selvdrænende, hvorved forekomsten af bakterievækst i stillestående vand undgås.

SWB805 MultiMount-vejemoduler er desuden ekstremt alsidige. De findes i en lang række kapaciteter fra 110 kg og helt op til 4.400 kg, hvilket gør dem velegnede til en lang række anvendelser. Men hvad vigtigere er, leverer de solid vejeevne i stort set hvilken som helst retning. Dette gør dem usædvanligt nemme at integrere i eksisterende udstyr.

Hardware er tilgængelig i AiSi 304 eller 316 rustfrit stål, hvilket er med til at sikre holdbarhed, og vejecellerne i rustfrit stål i klasse IP68/IP69k giver fremragende indtrængningsbeskyttelse. Modulerne er som standard forsynet med OIML-, NTEP-, ATEX- og FM-godkendelser for at sikre, at de opfylder selv de allerstrengeste myndigheds- og bearbejdningskrav.

For at udvide alsidigheden endnu mere kan SWB805 MultiMount-modulerne bruges med blandingstanke gennem udvidelse med stabiliseringstilbehør, der ikke går på kompromis med modulernes hygiejniske beskaffenhed.

Tilføjelse af NSF-certificerede forgreningsdåser samt forseglingstilbehør, der er designet ud fra EHEDG-retningslinjer, er med til at gøre installationen endnu nemmere og driften endnu mere hygiejnisk.

SWB805 MultiMount-vejemodulerne udgør en ideel løsning til følsomme anvendelser inden for fødevare- og lægemiddelbranchen, hvor holdbarhed, præcision og renlighed er af afgørende betydning.

-hawin

 

21/4 2017