Ishidas alsidige pakningsløsninger
Ishida viser blandt andet AirScan-lækagedetektoren på standen på interpack 2017. Detektoren anvender avanceret laserteknologi til at registrere de mindste utætheder.

Ishidas alsidige pakningsløsninger

Ishida er atter på interpack og udstiller de skræddersyede pakningsløsninger, man er eksperter i at lave til de enkelte kunders specifikke behov. Det er løsninger, som er tilpasset en bred vifte af markeder og varer

Ishida udstiller sine nyeste løsninger for vejesystemer, kontrolteknologi, emballage og komplette, automatiserede løsninger til pakning af snacks og ferskvarer på standens fire dedikerede ’løsningsafsnit’.

På kontrolafsnittet udstiller Ishida sin nye røntgen IX-serie, der sikrer forbrugerne mod inficerede produkter og mindsker risikoen for kostbare tilbagekaldelsessager. Produkterne er robuste, vedligeholdelsesvenlige og pålidelige.

To af modellerne vil også blive demonstreret i arbejde med Ishidas unikke AirScan-lækagedetektor, som anvender avanceret laserteknologi til at registrere de mindste utætheder i MAP-pakninger, som indeholder kuldioxid.

Nøjagtig afvejning

På afsnittet med ferskvare-løsninger udstiller Ishida en ny bakke-emballageløsning, der kombinerer virksomhedens 14 hoved-RV salatvægt og QX-775 Flex-bakkeforsegler med et specialudviklet karrusel-fyldstof. Blandt de øvrige nyskabelser er Ishidas Flex-Grader, der giver præcis klassificering af fjerkræ, kød og fisk.

På vejeafsnittet udstiller Ishida en række forskellige modeller herunder en højhovedet 32-hoveders vægt, som kan håndtere enkeltprodukter med ekstremt høje hastigheder eller op til otte forskellige produkter til aftømning i samme pakke.

Snack-arealet er også interessant. Her fokuserer Ishida på sin markedsførende evne til at levere produkter til nøjagtig afvejning og pakning af snacks, der lever op til elementære og avancerede krav, og som kan integreres med Ishida's multihovedvægte og maksimere produktionseffektiviteten.

Den danske forhandler er på plads

Blandt de udstillede softwareløsninger er Ishida Sentinel, en unik remote kundepleje-løsning, der kombinerer maskinovervågning med omfattende dataindsamling, og Ishida Data Capture System (IDCS), et værktøj, der henter data fra hver enkelt pakke, der passerer hen over en kontrolvægt.

I Danmark forhandler Sealing System A/S Ishidas udstyr og løsninger. Sealing System er til stede med repræsentanter på Ishidas stand under messen. Her er man klar til at tage en snak om de mange muligheder, Ishidas udstyr giver for at sikre løsninger, der samtidig optimerer og effektiviserer processerne i produktionen.

-hawin

Besøg Ishida Europe, Hal 15, stand 15A25 & 15A26

 

27/4 2017