Emballage gør morgenmad til snacks

Emballage gør morgenmad til snacks

Græsk firma nu en ny måde at nyde fuldkorn på. Morgenmadsprodukter sælges i et EasySnackingTM bæger fra RPC Superfos, så de kan spises som snacks på farten, som de er eller med mælkeprodukter

Skal der mælk eller yoghurt til fuldkornsflager, eller kan de også gå for at være snacks? Den familieejede virksomhed Tsakiris Family, Grækenland, har fået øje på on-the-go trenden og sælger nu morgenmadsprodukter, der kan nydes som de er direkte fra emballagen, dvs. mens man er på farten, som var det nødder eller chips.

En ny måde at spise fuldkorn på
Tsakiris Family har som emballageløsning valgt et EasySnacking bæger udviklet og produceret af RPC Superfos. Der er en praktisk ske i låget, hvis nu forbrugeren skulle få lyst til at tilsætte et mejeriprodukt.

Maria Tsakiris er Corporate Marketing Officer hos Tsakiris Family. Hun siger:

- EasySnacking bægeret er rigtig lækkert. Det virker overbevisende og er helt klart praktisk, når man er på arbejde, i skole eller bare undervejs. Det betyder, at vi som firma adskiller os fra vores konkurrenter, da der er ikke mange udbydere af morgenmadsprodukter, der tilbyder en to-go løsning. Den lille handy størrelse er ny på markedet, for normalt sælges morgenmadsprodukter jo i større papæsker.

- Vi tilbyder velsmagende morgenmadsprodukter på en ny og spændende måde, og emballagen er en meget vigtig del af vores branding. Skeen er skøn, og helt generelt rammer EasySnacking bægeret fra RPC Superfos hovedet på sømmet, tilføjer Maria Tsakiris.

Iøjnefaldende vintage look
Der er forskellige fuldkornsvarianter i den nye serie morgenmadsprodukter i EasySnacking bægeret f.eks kanel eller nøddecreme. Til hver variant er EasySnacking bægeret dekoreret med In-Mould Labelling teknikken fra RPC Superfos. Den gør det muligt at gengive selv de mindste detaljer, så emballagens dekoration i vintage look grafisk set har samme kvalitet som et foto.

Global eksport og værdsat samarbejde
Det er ikke kun i Europa, at forbrugerne efterspørger praktiske løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere. Sådan er det også i fx Kina, Taiwan og Sydkorea, som er blandt de lande, hvor morgenmadsprodukterne i det praktiske on-the-go bæger fra RPC Superfos eksporteres til.

- Vi har vist vores internationale forretningsforbindelser eksempler på EasySnacking emballagen og præsenteret vores koncept for dem. Alene det har vist sig at være en fantastisk døråbner, og helt overordnet må vi sige, at forretningen går rigtig godt, fortæller Maria Tsakiris. Hun understreger endvidere, at firmaet sætter stor pris på samarbejdet med RPC Superfos:

- Vi oplever, at vi fuldt og helt kan stole på RPC Superfos som vores emballageleverandør og værdsætter den flotte service, vi får fra dem. Udover et par småting i første runde, må vi sige, at RPC Superfos teamet er meget opmærksomt, hjælpsomt og venligt.

Tsakiris Family drives i dag i tredje generation. Firmaet blev grundlagt 1963 af Maria Tsakiris’ bedstefar og er i øvrigt kendt for produktion og distribution af friske æg, ud over sine morgenmadsprodukter.

-lipe

23/10 2017