TNT totalløsning til medico og pharma

TNT totalløsning til medico og pharma

Transportvirksomheden TNT har med Medpak VI°C udviklet branchens første, globale 'cold chain' forsendelses - og shippingløsning. Nu er de første to kontrakter indgået med globale medicinalvirksomheder

Transportvirksomheden TNT offentliggør nu to globale aftaler med store, internationale aktører inden for medicinalindustrien.

Aftalerne omhandler globale løsninger til temperaturkontrolleret shipping og udspringer af TNTs nye end-to-end service til transport af temperaturfølsomme forsendelser, døbt Medpak VI°C.

Medpak-løsningen lanceres først officielt senere i april og er en nyudviklet service til medico- og pharmaindustrien, der imødekommer behovet for temperaturkontrolleret, global shipping.

- Vores nye løsning, som har fået stor opmærksomhed fra medicinalindustrien, tilbyder branchen, at de nu kan outsource al håndtering af transport – fra pakning, temperaturstyring, transport og returforsendelser til én global transportaktør. Dermed giver vi en yderst reguleret branche nogle helt nye muligheder for sikker, pålidelig og omkostningseffektiv transport af deres følsomme forsendelser, siger Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Danmark.

Sikkert alternativ til dyre specialtransporter

Hidtil har medico-industrien anvendt dyre specialløsninger fra firmaer uden egne transportnetværk.

Det gør TNT op med i Medpak-løsningen, som er en all-inklusive service, der kombinerer transport af medicin og kliniske prøver i temperaturkontrollerede, genanvendelige kølebokse med pålideligheden i TNTs globale vej- og luftnetværk.

Medpak er understøttet af tracking- og overvågningsteknologi, som sikrer fuld compliance og rapportering. TNT garanterer, at temperaturen for forsendelsen maksimalt varierer med en grad celsius.

På den måde imødekommer Medpak den strenge lovgivning omkring patientsikkerhed og medicinalindustriens krav om pålidelige og garanterede ”cold chain”-logistikløsninger.

Medicinal og healthcare industrien er en højt prioriteret del af TNTs arbejde med Outlook-strategien.

-hawin

15/4 2016