Patientkort som del af emballagen

Patientkort som del af emballagen

August Faller introducerer informationskort, som kan integreres i eksisterende pakkeprocesser.

Patientkort, medicinkort, organdonor- og implantatkort. De personlige kort bliver stadig mere udbredt og kan være af afgørende betydning for kortenes ejere. August Faller Group har derfor udviklet en række forskellige farmaceutiske emballager, som kortene kan integreres i, og sender nu nye modeller på markedet;


\r\n

En af dem er et aftageligt patientkort, der sidder udvendigt på emballagen som et \'flag\'. Det laminerede papir- eller kartonkort bliver fastgjort på æsken med et ekstra laminatstykke. Kortet fremstilles af polypropylenfolie, som er meget holdbart, og overgangen fra etiketenhed til æske er perforeret, så patienten let kan rive kortet af.


\r\n

Da det laminerede produkt kan anvendes på eksisterende æskekonstruktioner, er det ikke nødvendigt at ændre æskens udseende.


\r\n

En anden nyhed er et sekskantet patientkort, som er integreret i medicinæskens indvendige konstruktion med perforering, som gør det nemt for patienten at trykke kortet ud.


\r\n

Det sekskantede kort kan seriefremstilles eller gøres individuelt ved at trykke personlige data på. Desuden kan der eksempelvis tilføjes livsvigtige oplysninger, skrevet med kuglepen. Da kortene er integreret i æskerne, er det let at foretage maskinel emballering som en del af medicinalvirksomhedens eksisterende pakkesystem.


\r\n

- lipe

15/11 2016