Omsorg for de små på pose

Omsorg for de små på pose

Esska tlbyder skræddersyede sutter, som kan bestilles via hjemmesiden. Nyhederne er pakket i poser med genluk – en hygiejnisk løsning til opbevaring af ikke blot sutter, men også mange andre babyartikler. Schur har leveret løsningen

”Omsorg for de små” er missionen for svenske Esska, som med sine babyartikler gør livet lidt nemmere og gladere for forældre og deres småfolk.

Sutten er ofte den detalje, som småbarnets hverdag balancerer på. Det er den beskedne hverdagsfrelser og symbolet på, at selv de små valg er vigtige og kan træffes med stor bevidsthed.

Esska tlbyder skræddersyede sutter, som kan bestilles via hjemmesiden.

Nyhederne er pakket i poser med genluk – en hygiejnisk løsning til opbevaring af ikke blot sutter, men også mange andre babyartikler.

Schur StarLight turnerer i Europa
Esska sutterne er pakket på en Schur StarLight Pakkemaskine.

For at tilbyde travle virksomheder demonstration af den kompakte og klar-til-brug løsning, har Schur Star Systems installeret pakkemaskiner i et antal varebiler.

Er man interesseret, kan man bestille en fremvisning på sin firmaadresse og ved selvsyn opleve maskinens fleksibilitet og alsidighed ved en pakketest af egne produkter.

Det var netop en sådan prøvepakning på deres egen adresse, som overbeviste Esska om pakkemaskinens anvendelighed til deres pakkeopgaver. Hermed er Esska-projektet endnu et positivt resultat af Schur StarLight road touren, som i øjeblikket gennemføres på tværs af Europa.

Babyartikler gennem mere end 100 år
Siden 1904 har Esska leveret babyartikler til det svenske marked. Alle artikler er produceret med omtanke for babys velbefindende og dækning af basale behov som tryghed, trøst, mad og søvn.

Om sutterne siger Fredrik Fischerström, CEO på ESSKA:

- Vi tror på, at vi med vores sutter formidler endnu mere omtanke og tryghed til både børn og forældre ved at tilbyde gennemtænkte og veldesignede produkter. Vi ved, hvor vigtig sutten er i babys første år - den skal opfylde en lang række krav til sikkerhed, ergonomi, materialevalg etc. Så hvorfor ikke gøre en dyd ud af nødvendigheden og tilbyde sutter, som også udstråler omsorg og kærlighed gennem valg af miljørigtige og genanvendelige emballager.

Pakketest og demo på firmaadressen
- Vi fik masser af information, da Schur Star henvendte sig. Men det var pakketesten her hos os, som overbeviste os om, hvor velegnet den lille pakkemaskine er til lige netop vores forretning: Den er kompakt, klar til brug - den kan flyttes, betjenes og rengøres af én person.

- Schur repræsentanten pakkede på stedet vores produkter i de praktiske lynlåsposer, siger Fredrik Fischerström og fortsætter:

- Det er den helt rigtige løsning for en virksomhed som vores, som ikke har behov for at pakke produkter alle døgnets 24 timer. Vi skifter nemt mellem posetyper og produkter, på et øjeblik. 

- Sidst, men ikke mindst er det da nemt, at man ikke behøver at rejse tværs gennem Europa for at købe en pakkemaskine, men kan bestille en demo på sin egen adresse.

Lav investering - høj automatisering
Trods den lave investering tilbyder SchurStarLight Pakkemaskinen stor alsidighed.  Schur StarLight henvender sig til producenter, som ønsker alle Schur Star Konceptets fordele, men som stiller nogle oplagskrav, hvor den store Schur Star pakkemaskine ikke er egnet.  

Alle Schur StarLight poser er udstyret med en lynlås og fås i forskellige versioner med et udvalg af features, så der er mange varianter at vælge imellem.

Skift mellem manuel, halv- eller fuldautomatisk pakkeproces, til anden posetype eller andet produkt sker på ganske få minutter. Pakkemaskinen kombineres nemt med diverse veje- og fyldeudstyr og/eller udstyr til mærkning.

-hawin

 

6/12 2021