Attraktiv emballage sælger også håndkøbslægemidler

Attraktiv emballage sælger også håndkøbslægemidler

Netop ved håndkøbslægemidler, har emballagen stor indflydelse på potentielle kunders købsbeslutning. Emballagespecialisten Faller Packaging tilbyder derfor en omfattende produktportefølje, der forøger den visuelle effekt og dermed gør produkterne mere attraktive på salgsstedet

Emballage beskytter ikke blot indholdet, men er også et vigtigt kendetegn for produktet, som giver potentielle og nuværende kunder en lang række informationer og værdier.

Avanceret og attraktivt designet emballage er for mange mennesker en indikator for høj produktkvalitet – og dermed også en årsag til, at man foran en fuld hylde beslutter sig for en bestemt artikel og måske endda også betaler en højere pris for den.

I farma- og healthcare-industrien spiller designet af foldeæsker derfor en større og større rolle – især når det drejer sig om håndkøbslægemidler.

Specielle lakeringer, effektfarver og prægninger

Specialisten i farmaceutisk emballage Faller Packaging tilbyder sine kunder en omfattende produktportefølje af forædlingsteknikker til foldeæsker.

Det gør det muligt at skabe meget forskellige visuelle effekter, der hjælper farma- og healthcare-producenter med at differentiere deres produkter fra konkurrenternes og positionere deres mærke i overensstemmelse hermed.

Effekterne inkluderer blandt andet højglansoverflader med dispersions- eller UV-lakering, matglanseffekter, specielle kontraster, strålende effektfarver eller prægninger. Forædlingerne kan også sikre en længere holdbarhed af emballagen og forbedret modstandsdygtighed mod forskellige ydre påvirkninger.

De forskellige teknikker kan også kombineres på næsten enhver tænkelig måde for at opnå et individuelt resultat.

Faller Packaging er derudover også specialiseret i farma- og healthcare-industrien: Alle produkter er fremstillet i henhold til industriens standarder og er underlagt omfattende kvalitetskontrol.

Det sikrer, at emballageløsningerne lever op til branchens strenge krav. Ansvarlig brug af alle anvendte ressourcer har også høj prioritet hos Faller Packaging – fra brugen af naturlige råvarer som papir og pap til energiforbrug og CO2 emissioner.

Faller Packaging har designet et praktisk prøveark for på overskuelig vis at præsentere sin omfattende produktportefølje til forædling af farmaceutisk emballage.

Kunder kan bruge det til at undersøge, føle og sammenligne forskellige varianter af lakker, farver og prægning. Dette skaber indtryk, der hjælper med at vælge den egnede forædling.

-hawin

21/4 2020