UPM Raflatac lancerer prøvebog med etiketter til drikkevarer

UPM Raflatac lancerer prøvebog med etiketter til drikkevarer

Det nye værktøj giver designere mulighed for at bringe deres prøvedesigns til live ved hjælp af billeder i høj opløsning og det valgte etiketmateriale i deres foretrukne designsoftware

-Den digitale farveprøvebog er skabt med designere i tankerne. Der findes masser af etiketmaterialer til vin, spiritus og drikkevarer, men udfordringen er at finde det rigtige match til emballagen og at gøre det nemt og hurtigt. Som vi lever nu, i en verden med færre møder ansigt til ansigt, er det vigtigt at have et effektivt, brugervenligt og innovativt digitalt værktøj, der kan ændre muligheden for etiket- og emballagedesign, siger Stefano Pistoni, som er Senior Manager, Business Development for vin, Spiritus og drikkevarer i den finske virksomhed, UPM Raflatac.

Matteo Zantedeschi, som er Art Director i bureauet Advision siger om nyskabelsen:

-For os hos Advision er UPM Raflatac Digital Swatchbook et nyt, utroligt værktøj til at understøtte vores kreative og designmæssige arbejdsgang. Vi har allerede prøvet download af højopløsningsteksturer, og på få minutter skabte vi demoer og realistiske gengivelser. Dette nye værktøj har to styrker: det forenkler i høj grad vores arbejde, og det hjælper os med at formidle vores idé om det endelige resultat til kunderne på en realistisk måde.

Den digitale farveprøvebog giver brugerne mulighed for at søge efter både det visuelle udseende af et materiale og efter egenskaber og funktionaliteter af materialet. Som et globalt værktøj er farveprøvebogen segmenteret efter region for at give en meget tilpasset brugeroplevelse.

-lipe

 

7/10 2022