Herma konverterer samtlige etiketteringsmaskiner til Clean Design

Herma konverterer samtlige etiketteringsmaskiner til Clean Design

Virksomheden har op til Interpack-messen for første gang gjort sit intuitive og let-betjenelige design til standardmodel på alle sine etiketteringsmaskiner. De kan derfor nu leveres langt hurtigere ud til kunderne end tidligere

Af Lisbeth Petersen

På messen vil HERMA demonstrere, hvordan virksomheden fremskynder leveringen af etiketteringsmaskiner og samtidig gør betjeningen af dem endnu mere intuitiv.

Takket være det nye modulære Clean Design kan mange tidligere og ofte anvendte specialdesigns nu præsenteres som standardfunktioner.

Dermed kan de respektive maskiner leveres uger tidligere end tidligere – hvilket betyder, at de kan nå kunden op til 50 procent hurtigere.

-Tilgængelighed er og bliver et vigtigt emne i vores branche, siger Christos Kaisoudis, salgschef for etiketteringsmaskiner hos HERMA, og fortsætter:

-Baseret på vores mange års erfaring med modulære etiketapplikatorer, har vi nu overført denne knowhow til komplette maskiner.

En digital konfigurator, der bliver introduceret parallelt med Clean Design, sikrer også, at behandlingen er mellem 50 og 80 procent hurtigere, allerede fra tilbudsfasen.



HERMA har nu konverteret hele sin portefølje af etiketteringsmaskiner til Clean Design op til Interpack. Den nye Clean Design Human Machine Interface for maskinerne i E- og M-serien, det vil sige for alle maskiner, der har deres eget styresystem, vil også blive præsenteret for første gang.

Det tager den klare og intuitive brugerkontrol og symbolsproget, som brugerne allerede kender, med fra HERMA 500 applikatoren.

Såvel applikationen som etiketteringsmaskinen er dermed nu karakteriseret ved at have en ensartet drift:

-Det sikrer en særlig hurtig og sikker adgang til alle funktioner, siger Christos Kaisoudis.

Flere demonstrationer på standen
Den nye HMI vil i Düsseldorf blive udstillet på den højtydende maskine, 362E til tosidet print. En anden præsentation af Clean Design vil være 652C-maskinen til kombineret top- og bundprint og 752C-modellen til lukkemetiketter på tværs af flere sider.

Desuden vil HERMA bl.a. demonstrere en integreret redundans-funktion i HERMA 500 applikatoren uden et ekstra kontrolsystem.

Interpack finder sted i Düsseldorf i dagene fra den 4. til den 10. maj

23/3 2023