Smurfit Kappa fejrer 10 år med bæredygtige tiltag

Smurfit Kappa fejrer 10 år med bæredygtige tiltag

Smurfit Kappa er godt på vej til at opnå sine ambitiøse bæredygtighedsmål for 2020 i henhold til virksomhedens 10. årlige bæredygtighedsrapport, der netop er offentliggjort

I det årti hvor Smurfit Kappa formelt begyndte at måle virkningerne af sin bæredygtighed, opnåede virksomheden fuld Chain of Custody-certificering for hele sin råvareforsyningskæde.

På samme tid har virksomheden reduceret CO2-udledningerne med 23 %, og kvaliteten af spildevandet er forbedret med 32 %, som begge dele er et godt skridt på vejen mod målet for 2020, der ligger på hhv. 25 % og 33 %.

Smurfit Kappas bæredygtighedsrapport, der måler fremskridtene fra år til år med fokus på fem prioriterede områder (skov, klimaændring, vand, affald og mennesker), viser, at emballagegiganten også har opnået en betydelig reduktion i mængden af affald, der sendes til deponering, ligesom den har investeret 60 millioner euro i vandbehandlingsanlæg.

Smurfit Kappa fejrer også mere end 10 års investeringer i sociale og videnskabelige projekter for at støtte de lokalsamfund, hvor virksomheden er til stede. Der er blevet investeret mere end 30 millioner euro i projekter lige fra bedre fabrikker og legeterapi på en skole for handicappede børn i Italien til arbejde med colombianske universiteter med henblik på at undersøge og beskytte flora og fauna i virksomhedens skove.

- Smurfit Kappa bidrager til at skabe en bæredygtig fremtid ved at etablere en rentabel forretning på basis af bæredygtige principper. Vi vil fortsat søge nye måder at være bæredygtige på for at skabe værdi for både kunder og aktionærer, siger Tony Smurfit, Group CEO i Smurfit Kappa.

Steven Stoffer, der er Group Vice President of Development med ansvar for bæredygtighed hos Smurfit Kappa, udtaler:

- Sammenlignet med andre emballagematerialer er papir det mest bæredygtige, derfor ligger bæredygtighed i selve virksomhedens DNA. De seneste resultater er et bevis på det bidrag, som alle hos Smurfit Kappa yder, så vi kan nå vores ambitiøse mål. Vi er stolte af vores fremskridt i løbet af de seneste 10 år, og vi er tilfredse med at være godt på vej til at nå vores bæredygtighedsmål for 2020.

-hawin

 

Link til den seneste Sustainability Develoment Report er her:

Sustainability Develoment Report

23/6 2017
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Kongskilde

  Kongskilde

  Håndtering af procesaffald
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Alt i forsendelsesemballage
 • Lim Tech

  Lim Tech

  Samler brikkerne
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt