At slå sig på plast, glas og betonFonden for Forebyggelse og Fastholdelse uddeler støtte til arbejdsmiljøet.

At slå sig på plast, glas og beton

Virksomheder inden for plast, glas og beton kan søge om støtte for at skabe en arbejdsplads med bedre miljø

MILJØ Forebyggelsespakken er målrettet beton- og plastindustrien, men kan også søges af andre virksomheder i branchegruppen plast, glas og beton. Ønsket er at skabe færre tunge løft, færre dårlige arbejdsstillinger og forbedret trivsel.

Pakken er beregnet til en gruppe på op til 19 medarbejdere og en leder, men alle virksomheder uanset størrelse kan søge.

Det tager ca. ca. 4½ måned at gennemføre pakken. Pakkens samlede forløb er fastlagt på forhånd. Virksomheden får lønkompensation for de timer, som de skal bruge på at gennemføre forløbet.

Skån kroppen og styrk trivslen med et godt arbejdsmiljø
- Denne forebyggelsespakke kan hjælpe jer med at få færre tunge løft, bedre arbejdsstillinger og mere varieret arbejde, siger Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse.

- Pakken kan også bidrage til at skabe et bedre samarbejde mellem leder og medarbejdere og medarbejdere imellem, siger Fonden.

Midlerne kan søges på www.forebyggelsesfonden.dk

Ud fra et katalog med forskellige løsninger i drejebogen skal virksomheden vælge mindst tre løsninger, der skåner kroppen og/eller styrker trivslen. Man vælger tre eller flere løsninger, som man mener man vil få gavn af, og så skal virksomheden arbejde med de nye løsninger i en periode på tre måneder.

-jk


25/3 2014