Schur forenkler pakkeprocessen

Schur forenkler pakkeprocessen

Med krav om større kapacitet hos franske Sabarot Wassner fulgte behovet for forenkling af pakningen af det omfattende sortiment af morgenmadsprodukter. Schurs Star koncept bidrog til projektet

Da franske Sabarot Wassner blev introduceret til Schur Star konceptet blev man straks klar over de mange fordele, man kunne opnå ved pakning af virksomhedens omfattende sortiment af blandt andet morgenmadsprodukter, bønner, linser, frø og tørrede svampe.

I forbindelse med en omfattende fabriksudvidelse for at imødekomme stigende kapacitetskrav havde Sabarot Wassner besluttet at strømline produktionen, ved at forenkle pakkeprocessen. Samtidig ville 200 års jubilæet i 2019 være en fremragende anledning til at opgradere emballagerne. Schur Star konceptet levede op til alle ønsker og krav.

Succes gennem generationer

Sabarot Wassner blev grundlagt tilbage i det 19. århundrede, og virksomhedens succes var fra starten baseret på den berømte grønne Le Puy linse.

Gennem årene er sortimentet udvidet kraftigt med en lang række produkter, som alle har rod i den frodige Haute-Loire region. Og ved løbende at tilpasse sig forbrugernes præferencer har Sabarot Wassner opnået international anerkendelse.

Antallet af produktvarianter og -størrelser er omfattende, både i de økologiske og de konventionelle serier; men at imødekomme ønskerne fra det yderst segmenterede marked om små oplag var ingen udfordring.

Med Schur Star konceptet har Sabarot Wassner nemlig mulighed for nemt at skifte mellem produkter, posekonstruktioner og posestørrelser på ganske få minutter og uden specialværktøj.

Et yderligere argument for Schur®Star konceptet var muligheden for at styrke sin markedsposition ved at opdatere emballagen med iøjnefaldende design og konstruktion. Valget faldt på en Schur Star ståpose med genluk, som gør det nemt for forbrugeren i dagligdagen og muliggør sikker opbevaring, så fødevarespild undgås. 

Alt gik op i en højere enhed

- I anledning af vores 200 års jubilæum besluttede vi at strømline produktionsprocessen og samtidig opgradere vores emballager – og alt gik op i en højere enhed, da vi blev præsenteret for Schur Star konceptet, siger Thomas Morin, Industrial Director hos Sabarot Wassner.

- Vi har ikke blot forenklet pakkeprocessen, blandt andet ved at anvende færdigkonfektioneret emballage. Vi har kunnet øge produktionskapaciteten, vi har kunnet reducere bemandingen, og sidst men ikke mindst har vi introduceret en avanceret emballageløsning til to af vores brands – og vi har flere serier på vej. Vi er begejstrede for resultaterne og kan slet ikke vente med at bringe de nye emballager på markedet.

Med Schur Star konceptet pakker flere end 500 kunder over hele verden alle typer produkter - fra frisk frugt og grønt, over dybfrostvarer, flydende produkter og konfekture - til legetøj, gødning, hygiejneprodukter og tekniske artikler. Alle produkter pakkes i posekonstruktioner, som tilbyder convenience i alle led – hos producenten, i detailhandelen og hos forbrugeren.

-hawin

 

15/1 2019