Avery Dennison lancerer serie med veganske etiketter

Avery Dennison lancerer serie med veganske etiketter

Med en helt ny portefølje vil leverandøren af etiketeringssystemer nå et helt nyt marked. Produkterne i serien er helt fri for animalske komponenter, lige som alle elementer i porteføljen er fremstillet uden dyreforsøg eller anvendelse af genmodificerede organismer fra dyr

Avery Dennison har for sit initiativ modtaget anerkendelse fra EVE VEGAN, der er en uafhængig organisation skabt af Vegan France, som arbejder for at fremme veganske alternativer i forskellige industrier - herunder mad og medicin.

På lanceringstidspunktet er der seks papir-facestocks, tre klæbemidler og to liners i porteføljen, og de kan mikses og matches efter kundernes behov. Hvert produkt har kvaliteter og præstationsniveauer, der svarer til ikke-veganske alternativer i både konvertering og anvendelse. Og virksomheden har - ud fra et forventet ønske hos slutbrugerne - planer om at udvide sortimentet med nye papirprodukter.

-Veganisme handler om andet end kosten. Det er en filosofi og en livsstil, der er centreret om at undgå udnyttelse af dyr til mad, tøj og alt andet, man kan komme i tanke om. Det strækker sig naturligvis også ind i emballageverdenen, og vi er glade for at hjælpe mærkevareejere med tage deres beslutning om at være 'ondskabs-fri' til nye niveauer ved at anvende disse etiketter, siger Luuk Zonneveld, produktchef hos Avery Dennison.

Etiketterne er velegnede til fødevare-, skønheds-, vin- og spiritusbrancherne, og kan dermed også fungere som et ekstra salgsargument for en række mærkevarer, som også er veganske. Takket være certificeringen kan producenterne fortælle forbrugerne, at hele købet – inklusive emballage – overholder de korrekte værdier.

-Vi er meget stolte over at have modtaget EVE VEGAN®-certificering og betragter det som et stærkt symbol, der lader brandownerne og deres kunder vide, at vi tager vores forpligtelser alvorligt, siger Luuk Zonneveld.

-lipe

8/2 2022