Drømmer du om flere penge på kontoen? Sådan optager du et privatlån

Drømmer du om flere penge på kontoen? Sådan optager du et privatlån

#### Det har aldrig været nemmere at optage et privatlån end i dag. Det har resulteret i, at hver anden unge dansker i dag har et lån, og tallet stiger kun i takt med alderen.

I takt med den stigende popularitet inden for privatlån er der også kommet en række forskellige låneudbydere på markedet. Det betyder for dig, at du ikke behøver låne pengene i banken, men derimod kan gøre det online.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du optager et privatlån, og hvordan du bedst muligt finder det helt rigtige lån til dig.

Hvad er et privatlån?

Som navnet antyder, er et privatlån et lån til dig som privatforbruger. I dag finder du mange privatlån tilbud fra forskellige låneudbydere, og det giver dig nogle helt nye muligheder for at få råd til det, du drømmer om. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en ny bil, forbrug eller noget helt tredje.

Privatlånet indikerer, at det optages med et formål, hvor pengene kan anvendes til privat brug. Denne lånetype spænder over et bredt økonomisk spektrum, hvor du kan låne alt fra 1.000 kroner til 200.000 kroner, alt efter hvilken låneudbyder du vælger. Vælger du en onlinelåneudbyder, vil der ikke blive stillet krav til, at du skal oplyse, hvad du vælger at bruge pengene på.

Find det bedste lån med en sammenligning af privatlån

At optage et privatlån er nemmere end nogensinde før. Du har rig mulighed for at lave en sammenligning af privatlån, hvor du får det fulde overblik over de forskellige låneudbyderes tilbud til dig.

Når du benytter dig af en sammenligningstjeneste, skal du blot indtaste det ønskede beløb og den periode, som du ønsker at lånet skal løbe over. Herefter får du vist de mulige låneudbydere, der kan låne dig det ønskede beløb. Den store fordel ved at benytte en sammenligningstjeneste er, at du får det fulde overblik over omkostninger i forbindelse med lånet.

Omkostningerne udgøres af renter og gebyrer, og disse samles ofte under en samlet betegnelse, ÅOP. Denne forkortelse angiver årsomkostninger i forbindelse med lånet, og tallet oplyses som en procentangivelse.

Du skal altid sørge for at tjekke op på lånets ÅOP for at danne dig et overblik over de omkostninger, der er forbundet med at optage et lån. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse, hvis du vælger den forkerte låneudbyder.

Overvej beløbet nøje

Når du vælger at optage et privatlån online, kan det somme tider være forbundet med høje omkostninger årligt. Vil du gerne optage et privatlån, kan det derfor være en fordel at overveje beløbets størrelse. Jo før du kan betale tilbage, desto færre omkostninger vil der være i forbindelse med lånet.

Når du optager et mindre lån, kan du hurtigere få tilbagebetalt beløbet. Hver måned vil der blive pålagt renter og gebyrer, og jo længere tid lånet løber over, desto større er risikoen for, at du kommer til at betale mange penge i renter og gebyrer. Brug en sammenligningstjeneste, og få det fulde overblik over dine muligheder.

 

9/3 2020
  • Plastic Change: Nordisk rapport undervurderer plastikforurening

    Plastic Change: Nordisk rapport undervurderer plastikforurening

    andet ›For nylig blev en ny nordisk rapport om verdens plastikforurening præsenteret i forbindelse med FN´s 78. generalforsamling i New York, men rapporten mangler de nødvendige løsninger, mener miljøorganisationen
  • Forbrugere interesseret i CO2-neutral hjemmelevering

    Forbrugere interesseret i CO2-neutral hjemmelevering

    andet ›Descartes Systems Group har udgivet sin nye globale forbrugerrapport. Blandt de norske respondenter er 57 procent interesserede i CO2-neutral hjemmelevering, mens kun 17 procent mener, at det er vigtigt, at leveringerne sker med elkøretøjer
  • Nu kan du pante tæt på genbrugspladsen i Næstved

    Nu kan du pante tæt på genbrugspladsen i Næstved

    andet ›Dansk Retursystem åbner og tester en pantstation ved siden af AffaldPlus’ genbrugsplads i Næstved
  • Affald fra showroom bliver genanvendt

    Affald fra showroom bliver genanvendt

    andet ›Körber Supply Chain i Arden lancerer et nyt initiativ med fokus på genanvendelse af store mængder affald fra deres showroom, der ellers ville være blevet destrueret. I samarbejde med den landsdækkende miljøvirksomhed, Marius Pedersen, vil Körber nu tackle denne udfordring
  • Pop-up emballagemesse stiller skarpt på forbrugerindflydelse

    Pop-up emballagemesse stiller skarpt på forbrugerindflydelse

    andet ›Torsdag den 14. september inviterer Scanpack Pop-up 2023 til engdagssmesse i Göteborg under overskriften: Forbrugernes påvirkning/indflydelse på udviklingen af emballage. Dagen byder på oplæg og debatter om bl.a. hvordan forbrugerne agerer i købsøjeblikket, hvilken rolle, emballagen spiller og hvordan producenter kan opnå kundeloyalitet samtidigt med øgede miljø- og bæredygtighedskrav
  • Skæve, frasorterede grøntsager opgraderes til plantebøffer

    Skæve, frasorterede grøntsager opgraderes til plantebøffer

    andet ›Med lige knap 15 mio. kr. i tilsagn og en gammel, asiatisk fermenteringsteknik vil GUDP-projektet SOLID-PRO give frasorterede grøntsager en ny chance for at blive et eftertragtet og klimavenligt måltid
  • Michael Bayer Thomsen bliver ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder

    Michael Bayer Thomsen bliver ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder

    andet ›Den nye formand, som er udpeget af regeringen, bliver medlem af Grønt Erhvervsforum, som på vegne af sektoren leverer input og rådgivning til regeringen om den grønne omstilling. Michael Bayer Thomsen, bestyrelsesformand i Letbek og næstformand i Plastindustrien overtager fra CEO i Danfoss, Kim Fausing
  • Lukket plastkredsløb til genanvendelse af plastemballage går på vingerne

    Lukket plastkredsløb til genanvendelse af plastemballage går på vingerne

    andet ›Emirates introducerer i denne måned et nyt tiltag for at håndtere luftfartsselskabets millioner af plastbakker, skåle, emballage til snacks og madvarer m.m. ombord. Fremover vil de mange typer af plastik blive håndteret lokalt og genanvendt til nye skåle, bakker og flasker i stedet for at blive kasseret