Ung projektleder skal forbedre kundeservice

Ung projektleder skal forbedre kundeservice

Afghanskfødte Monika Belal er den første akademiker i Ehrno flexible i Herning. Hun skal forbedre servicen overfor kunderne og aflaste direktør Ole Østergaard

I industrien vokser behovet for akademikere. Det gælder også for emballagevirksomheden Ehrno flexible i Herning, hvor den afghanskfødte ingeniør Monika Belal er ansat som projektleder for at forbedre servicen og aflaste direktøren.

Emballagevirksomheden Ehrno flexible A/S ved Herning er blevet en medarbejdere rigere, idet den afghanskfødte ingeniør Monika Belal, 30, er blevet ansat som projektleder, kun knap 17 år efter sin ankomst til Danmark i 2001.

Hun skal håndtere projekter internt og eksternt, herunder at aflaste direktør Ole Østergaard, der nu får mere tid til ledelse af den 35 mand store virksomhed, der leverer emballage til en stribe ledende fødevarevirksomheder i Danmark og det øvrige Europa.

– Det er mit første job, og jeg har samme målsætning i jobbet som i skolen og på studiet. Jeg vil være bedst, siger Monika Belal med et stort smil. Hun er er uddannet fra Aarhus Universitets Herning-afdeling og er bevidst gået efter en projektlederstilling:

– Jeg har altid haft lyst til at være med fra start til slut, at være projektleder. Og jeg er meget tilfreds med, at jeg ikke er startet i en kæmpevirksomhed. Ehrno er en virksomhed med en god stemning og en god størrelse, hvor der er mulighed for at opbygge gode, tætte relationer til kollegerne, fortæller hun.

Mere tid til ledelse

Direktør Ole Østergaard er meget glad for at kunne udvide staben med yderligere en akademiker i firmaet:

– Jeg har ansat Monika for at aflaste mig selv, så jeg får mere tid til den egentlige ledelse. Det har fyldt meget i min kalender at være ude ved kunderne i forbindelse med forskellige projekter, for eksempel under indkøring af nye emballager hos kunderne. Vi har et behov for at kunne arbejde struktureret, da mange af de store fødevarevirksomheder, vi samarbejder med, har meget højtuddannet arbejdskraft. Det skal vi kunne matche, fortæller han.

-hawin

 

 

Fakta om Ehrno flexible

Ehrno flexible A/S blev grundlagt i 1971 af Elin og Ehrnfred Østergaard. Produktionen startede med konfektionering af plastposer, men blev hurtigt udvidet. I 1977 startede ekstrudering af PE-folie, og i 1981 blev der udvidet med eget flexotrykkeri. Efter et generationsskifte i midten af 90'erne er det Ole Østergaard, der som direktør varetager den daglige ledelse.

Som storleverandør til fødevareindustrien er Ehrno flexible specialist i at leve op til de store krav til hygiejne, der er i fødevareindustrien. Derfor er Ehrno flexible hygiejnecertificeret efter den krævende engelske BRC / IOP Global Standard 2008. Som den første danske virksomhed indenfor fleksible emballager blev Ehrno flexible i 1997 miljøcertificeret efter ISO 14001. Certificeringerne er en garanti for stor fokus på hygiejne, miljø, omhyggelighed og service.

 

 

14/6 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Nova-Pack

  Nova-Pack

  Komplette emballageløsninger
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • RajaPack

  RajaPack

  5.500 emballageprodukter – Leveret indenfor 48/72 timer.
 • Palomat

  Palomat

  Effektiv pallehåndtering
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger