Netværksmøder i Grakom

Netværksmøder i Grakom

Emballagekonference i Bruxelles og FN's verdensmål på dagsordenen ved to netværksmøder i brancheforeningen i februar

I forbindelse med emballagekonferencen i Bruxelles den 21. februar afholdt af Intergraf  inviterer Grakom til netværksmøde & middag dagen før. Temaet på netværksmøde er EU's lovgivningsinitiativer på emballageområdet. Læs mere om arrangementet her: https://www.grakom.dk/aktiviteter/grakoms-aktiviteter/emballagenetvaerk-middag

Medlemmer af Grakom kan deltage på konferencen til halv pris. Netværksarrangementet og middag er for alle interesserede. 

Emballagenetværk // Netværksmøde: FNs verdensmål - SDGer

Netværket henvender sig til alle virksomheder, der arbejder med eller har interesse i label- og emballageproduktion. På møderne arbejdes der både med emner, som deltagerne finder aktuelle her og nu, og med gennemgående temaer.

Netværksmødet afholdes torsdag den 28. februar kl. 9.30-12.30 hos Grakom, Helgavej 26, 5230 Odense M.

Temaet på dette møde er FNs verdensmål, de såkaldte SDGer. Hvad er FNs verdensmål, hvilke mål er relevante for emballage, hvordan arbejder virksomheden med disse mål, og ikke mindst hvor er faldgruberne, når produktet skal anprises i markedet?

Oplægsholdere er bl.a. Heidi Belinda Bugge, Nordisk Produktansvarlig hos Miljømærkning Danmark, og en Forbrugerrådsrepræsentant. 

Læs mere her: https://www.grakom.dk/aktiviteter/grakoms-aktiviteter/emballagenetvaerk-fns-verdensmaal

-lipe

17/12 2018