Kassow Robots klar med cobots til smv'erne

Kassow Robots klar med cobots til smv'erne

Virksomheden med den succesfulde robotiværksætter Kristian Kassow i spidsen præsenterer ny generation af syv-aksede letvægts robotarme under mottoet: 'strong, fast og simple'

Kassow Robots præsenterer i denne måned på Automatica 2018 i München deres kollaborative robotløsninger - også kaldet cobots - for omverdenen.


- Min passion for robotter og min iværksættertrang har jeg stadig, siger Kristian Kassow, der før har været grundlægger i en den store danske robotsuccess, Universal Robots.

Siden 2014, hvor han stiftede Kassow Robots sammen med to erfarne partnere, har han udviklet en ny generation af cobots ud fra mottoet 'strong, fast, simple'.

- Nu er vi klar til at præsentere vores unikke, effektive letvægts 7-aksede industrirobotter, der arbejder med en hastighed på 225 grader i sekundet, siger Kristian Kassow.


Kassow Robots består af et team af eksperter inden for robotudvikling, produktion og salg. Deres mission er at lave en række cobots, der skal hjælpe især SMV'er med at blive konkurrencedygtige i deres produktioner.

Kompakt design med stor styrke
I første omgang bliver to cobots bragt til markedet. Det er KR 810 med en rækkevidde på 850mm og løftekapacitet på 10 kg og KR 1205 med en rækkevidde på 1200mm og løftekapacitet 5 kg.

- På trods af robotarmenes lange rækkevidde er de ekstremt stærke og arbejder med høje hastigheder. Deres kompakte design gør dem velegnede til produktioner, hvor der ikke er så meget plads, understreger Kristian Kassow.
Brugervenligheden i Kassow Robots sikrer, at SMV'er uden robotspecialister, med forholdsvis små investeringer, kan blive i stand til at udføre opgaver, der kræver automation og fleksibel programmering.

En cobot til mange arbejdsopgaver
Den næste model i serien, kaldet KR 1805, er allerede udviklet, og den får en imponerende rækkevidde på 1800 mm med en løftekapacitet på 5 kg.  KR 1805 kan man også se på messen Automatica i München senere på måneden.

Kassow Robots er ved at opbygge et netværk med partnere og systemintegratorer, der skal stå for salg og service af de nye cobots med fokus på Europa i første omgang.

- Vores cobots kan bruges i mange sammenhænge, hvor emner skal flyttes. For eksempel i fremstillingen af metaldele og palletering eller mindre opgaver, hvor dele skal samles samt i forbindelse med test og kvalitetskontrol, siger Dieter Pletscher, sales manager, Kassow Robots.

7/6 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Grathwol

  Grathwol

  Din emballagepartner
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • RajaPack

  RajaPack

  5.500 emballageprodukter – Leveret indenfor 48/72 timer.
 • Kongskilde

  Kongskilde

  Håndtering af procesaffald
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment