Fuldt hus til Scanpack

Fuldt hus til Scanpack

Der er mere end udsolgt, når Nordeuropas største emballagemesse åbner i Gøteborg om to uger

Af Lisbeth Petersen

Flere udstillere står på venteliste til en stand, og arrangørerne forventer omkring 15.000 besøgende i dagene fra den 23. til den 26. oktober

Den populære messe arrangeres hvert tredje år, og aldrig har standene været booket så hurtigt som i år:

- Der er ikke én kvadratmeter tilbage, flere udstillere står i kø, og mange har allerede booket sig til messen i 2021, fortæller Anna-Lena Friberg, som er forretningsansvarlig for Scanpack.

Omkring 450 udstillere fra hele verden indtager i de fire messedage de 17.000 kvadratmeter i Svenska Mässan i Gøteborg, hvor bl.a. Smart Industry, tryk, materialer, design, branding og bæredygtighed er nogle af nøgleordene.

- Scanpack er en bred messe, som er interessant for alle, som producerer eller anvender emballage. Her kommer alt fra materialeproducenter til maskinleverandører, logistikvirksomheder, detailhandel og hele den grafiske branche, siger Anna-Lena Friberg.

Seminarer og kreativ nytænkning
Som noget nyt i år præsenteres Scanpack Academy, hvor der er seminarer og oplæg om de seneste udviklinger indenfor emballageindustrien.

På inspirationsområdet Creative Packaging bliver der præsenteret nytænkende og kreative emballager, og på messens Superbrandscene fortæller folk fra bl.a. Carlsberg, Johnson&Johnson og andre kendte varemærker, hvordan de arbejder med emballage.

- Med digitaliseringen gennemgår branchen en stor forandring og påvirker alle aktører i emballageindustrien, og det vil der naturligvis være stor opmærksomhed om på Scanpack, siger Anna-Lena Friberg.

8/10 2018