Sikker og nem emballering af prøvebeholdere

Sikker og nem emballering af prøvebeholdere

Faller lancerer nyt Elisa Kit Box til især små serier på diagnoseområdet. Her kan kit-komponenter i forskellige formater emballeres hurtigt og brudsikkert.

Det ensartede mål for æskerne med indlæg tilbyder i den forbindelse en optimal udnyttelse af hele emballagefladen i et praktisk og kompakt design. Den multifunktionelle emballage af karton gør den manuelle emballering nemmere og egner sig derfor særligt godt til små serier.

Alt afhængig af gennemførslen og typen af ELISA (Enzyme Linked Immunosorbent Assay), er der inden for invitro-diagnostik brug for forskellige kit-komponenter. Med Fallers ELISA-KIT BOX kan de nu emballeres helt kompakt i en KIT-enhed. Det slanke emballagedesign muliggør en pladsbesparende opbevaring af kit-komponenterne i køleskabet.

Stor fleksibilitet ved konfektionering
Den manuelle emballering sker ovenfra. Både æsken og de for klæbede indsatser er nemme at stille op og fylde op. Takket være de to indlæg fastgøres de flydende kit-komponenter i forskellige størrelser sikkert, så den påkrævede brudsikkerhed sikres. Indlæggene, der ligger oven over hinanden, bidrager derudover til stabiliteten og til den bedst mulige tbeskyttelse af produkterne. Indlæggene kan benyttes som moduler alt efter behov og antallet af flasker.

I Fallers ELISA-KIT BOX præsenteres kit-komponenterne på en overskuelig måde, både når de er taget ud og stillet ind. Åbningsperforeringen samt anordningen til indstik gør det nemt at åbne og lukke æsken. Den specielle konstruktion på lågets bagside forhindrer, at der dannes vertikale buler på midten af bagsiden, når låget klappes op. Derudover forhindres det, at låget i åbnet tilstand ikke klapper tilbage igen.

Der er mest brug for emballager til ELISA-produktioner i små serier. Udover bemærkningerne om indholdet eller anvendelsen af produkterne, er der for det meste kun begrænset tryk eller slet intet trykt direkte på emballagen. Den høje hvidhed sørger for en følelse af renhed og naturlighed. Vha. etiketter kan emballagerne ganske nemt individualiseres med de nødvendige informationer til det pågældende KIT. Etiketten er samtidig en garanti for, at emballagen er uåbnet.

-lipe

3/10 2017