Faller Packagings nye hjemmeside er online

Faller Packagings nye hjemmeside er online

Emballagespecialistens nye hjemmeside fokuserer på de besøgendes behov og er nu mere overskuelig, mere informativ og lettere at bruge

Faller Packaging har siden først i maj været klar med sin fuldstændigt reviderede hjemmeside. Målet har bl.a. været en intuitiv struktur, aktuelt og målgruppespecifikt indhold og et nyt look, der matcher det nye corporate design og det nye brand.

På www.faller-packaging.com venter der de besøgende på hjemmesiden et tydeligere fokus på Faller Packagings produkter og services. Her finder man også informationer om virksomheden, karriereportalen og downloads. Særligt rent teknisk indeholder den nye hjemmeside nogle nyskabelser, der bl.a. sikrer en stabil og højere ydelse samt større brugervenlighed, selv når mananvender mobile enheder.

Den nye hjemmeside er indtil videre tilgængelig på engelsk og tysk, men bliver snart udvidet med flere sprog. På den måde kan det firma, der driver virksomhed i forskellige lande, præsentere sig på landets sprog som attraktiv arbejdsgiver og kompetent partner i sekundærpakninger til medicin. Faller Packaging arbejder konstant på sin hjemmeside og vil regelmæssigt tilføje informativt indhold og praktiske features.

-lipe

29/5 2020