Visutech udvider igen

Visutech udvider igen

Den 1. februar 2018 bliver Henrik Dencker en del af salgsteamet hos Visutech i Danmark

Sammen med Bjarne Petersen vil Henriks Denckers hovedfokus være på de industrielle print løsninger som Visutech A/S tilbyder, via HP Indigo, til industrien.

Omend leverandøren har en stærk position i Danmark specielt hvad angår digital etiketteproduktion, ser man et uopdyrket potentiale her og et endda endnu større indenfor produktion af sleeves, inmould og flexibel emballage hvor HP Indigo tilbyder en vifte af høj-interessante løsninger.

Henrik Dencker, 48 år, født og opvokset i Horsens og er uddannet litograf (repro) hos Aug. Laursen (Danapak Horsens) i 1990. han bor i Kolding der også et glimrende geografisk udgangspunkt når det handler om at komme hurtigt omkring i landet.

Gennem efterhånden rigtig mange år, har Henrik Dencker arbejdet på reklamebureauer, trykkerier og reprovirksomheder. Sideløbende har Henrik også læst marketing og erhvervsøkonomi på International Business College i Kolding, og har desuden flere certificeringer, både inden for IT og digital printteknologi.

I perioden 2008 til slutningen af 2016, opbyggede Henrik den kommercielle grafiske forretningsenhed hos tøjgiganten Bestseller, hvor produktionsapparatet i Bestseller Printhouse bl.a. bestod af HP Indigo 5500, 5600 og 10000 Digital Press.

Efter en periode på ca. ét år som business manager hos IT virksomheden Atea, er Henrik Dencker nu tilbage i den grafiske branche.

- Vi er rigtigt glade for at have Henrik ombord i team Danmark og den rejse vi nu alle skal til
at tage, sammen, udtaler Per Arild fra Visutech Danmark.

-hawin

20/12 2017