Sådan giver du den bedste service

Sådan giver du den bedste service

ANNONCE: Ejer du dit et firma eller en virksomhed, og kender du derfor alt til det med at skulle levere en service eller en varer til en kunde?

Så ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er, man vedligeholder den gode kundekontakt lige så snart, den er blevet etableret. Det er nemlig på den måde, at der sørges for en konstant tilstrømning af kunder.

Giv lidt ekstra

Når du skal levere en vare til dine kunder, så er der flere ting, du skal have med i dine overvejelser. Og det første har med selve indpakningen og emballagen at gøre. For hvordan sikrer man sig, at den bestilte vare når frem til kunden, uden den har lidt nogen form for skade eller overlast? Det gøres med den rette emballage. Det er nemlig denne, der kan være med til at tage imod de stød og bump, som en vare kan blive udsat for eventuelt under transport, og derfor er det vigtigt, at denne er nøje udvalgt, således den passer til den vare, du udbyder. Kassen må ikke være for stor, den må ikke være for lille, og så skal du afgøre, hvorvidt der er behov for noget beskyttende rundt om varen som for eksempel film eller bobleplast.

Herefter er det en god ide at overveje, hvilken oplevelse kunden skal få, når pakken åbnes. Ofte åbnes pakken blot, og kunden tager den nye vare i brug, men hvis du gerne vil gøre lige den smule ekstra for at holde den gode kundekontakt, så er der især et trick, du kan benytte dig af. Det at ligge en lille seddel eller besked med til kunden er en måde, hvorpå der vil blive skabt samtale om dit firma eller din virksomhed. Beskeden skal ikke fylde en masse men måske blot rumme ordene: ’Tillykke med dit nye produkt, vi håber, at du får stor glæde af det’. Men har du tid til at gøre den mere personlig, vil det blot være et plus.

Lej en kopimaskine

Men det med at få nogle sedler lagt med i pakkerne kan godt være et problem, der kommer til at tage ekstra lang tid, hvis alle hilsnerne skal skrives i hånden. At have en god printer eller kopimaskine kan således være en stor, tidsbesparende fordel. Læs her mere om kopimaskiner fra printerguys og hvordan du på fair vilkår lejer en, der kan opfylde dine behov.

3/8 2018