Nyansættelse styrker kundesupport på selvklæbende etiketter

Nyansættelse styrker kundesupport på selvklæbende etiketter

For at holde det høje service niveau og tilbyde den ekstra service, der ligger i intern udførelse af hurtige korrekturgange og tilretninger af kundernes Art Work, har Skanem Hobro ansat grafiker, Alex M. Balling, der nu udgør en del af virksomhedens team i prepress-afdelingen

Alex M. Balling kommer fra en lignende stilling i etiketbranchen og vil sammen med Skanem Hobros prepress-team bidrage til fortsat høj kvalitet og kundesupport på korrekturer. Teamet har et højt niveau af trykteknisk forståelse både på traditionel trykteknologi og på den digitale teknologi.

Skanem Hobros mål er, at yde den bedste kundeservice og en komplet pakkeløsning til kunderne, både på etiketkvalitet og ikke mindst på korrekturgang, da det er med til at lette hverdagen for kunderne.

Etikettens design og kvalitet sælger produktet

Etiketten anses ofte som et spildprodukt inden for pakkematerialer, men den udgør ofte den forskel, der er med til at sælge produktet, så forbrugeren vælger produkter med flot etiketdesign på hylden eller i køledisken.

Hos Skanem Hobro ser man da heller ikke etiketterne som spildprodukter, men snarere som en uundværlig dekoration, der netop gør produkterne attraktive.

Man satser på høj kvalitet, når der skal ændres eller på anden vis tilrettes i etikettens design – og Skanem Hobro er med til at sikre, at kundens design nu også kan fremstilles i en høj kvalitet i vores produktion.

Høj kvalitet og en faglig support fra teamet i prepress-afdelingen er ofte af afgørende betydning for en god etiketkvalitet, naturligvis produceret af et højt kvalificeret team af trykkerimedarbejdere. Det er det arbejde som Alex M. Balling skal være med til at forberede som en del af prepress-teamet hos Skanem Hobro. 

-hawin

23/1 2019