Ny offset-trykmaskine til Faller i DanmarkAugust Faller koncernen styrker sin skandinaviske afdeling i Hvidovre gennem investeringerne i den nye offset-trykmaskine KBA Rapida 76.

Ny offset-trykmaskine til Faller i Danmark

Faller styrker den skandinaviske afdeling med investeringer i den mest moderne teknologi

Markedsandelen for August Faller-koncernen i Skandinavien vokser hele tiden. Med investeringen i en ny offset-trykmaskine til fabrikken i Hvidovre vil Faller yderligere styrke sin markedsposition i forhold til sekundære emballager til farma- og healthcare-branchen i Nordeuropa

- Med investeringen i vores Hvidovre-afdeling anerkender vi den positive udvikling i forhold til succes på markedet og driftsydelse og skaber grundlaget for yderligere vækst. Med den nye maskine kan vi endnu en gang øge kapaciteten for vores kunder, forklarer dr. Daniel Keesman, Managing Partner for August Faller koncernen.

Med købet af den nye maskine KBA Rapida 76, verdens første modeltype af sin art, følger Faller trenden med automatiserede offset-maskiner og mere og mere farverige lægemiddelemballager.

Den nye maskine fra producenten König & Bauer kan producere op til otte farver i et gennemløb og derudover udstyre trykket med en UV-beskyttelseslakering.

Christian Holmskov, adm. direktør for August Faller A/S i Hvidovre.

Gennem anskaffelsen af KBA Rapida 76 får kunderne glæde af en moderne maskine. Derudover er maskinen i stand til at håndtere de noget større kartonformater, hvorved produktionstiden kan forkortes yderligere. Ibrugtagningen af den nye maskine er planlagt til maj 2018, mens den regulære produktion ifølge planen starter den 1. juni 2018.

Den danske Faller-afdeling forsyner de nordiske lande og den nordlige del af Europa med sekundære emballager til den farmaceutiske industri og sundhedssektoren. Her produceres samtlige koncernens produkter, lige fra standard-falskartoner og specielle konstruktioner og til high-end-finish-falsæsker, fx med UV-belægning, hot foil eller metalfolie.

- August Faller koncernen udbygger hele tiden sine markedsandele i de nordiske lande. Indførslen af den nye offset-maskine er endnu et skridt i forhold til at kunne vokse endnu mere i disse lande, siger Christian Holmskov, administrerende direktør for August Faller A/S i Hvidovre.

-hawin

 

13/4 2018