LaserTryk.dk investerer i HP Indigo 12000

LaserTryk.dk investerer i HP Indigo 12000

Det danske trykkeri forbedrer kvaliteten og øger fleksibilitet og leveringshastighed i sin digitale produktion

Aarhusianske Lasertryk.dk har som det første nordiske trykkeri investeret i to nye HP Indigo 12000. Den første er allerede leveret og installeret af Visutech, mens den anden bliver installeret i april.

HP Indigo 12000 kan udskrive i B2 formater i højkvalitet og betragtes som et flagskib inden for digital print,

Teknologien kombinerer det bedste fra to verdener: Offset-print i høj kvalitet og alle de fordele, digital udskrivning medfører fra lave opstartsomkostninger til variable datakapaciteter.

Øget fleksibilitet og hurtig levering
- Af erfaring ved vi, at mange kunder sætter pris på en hurtig levering, gerne samme dag ordren er afgivet, og vi har valgt at investere i to maskiner for at øge fleksibiliteten og evnen til at håndtere hurtige ordrer, siger adm. direktør for LaserTryk.dk., Anders Grønborg

En anden stor fordel ved HP Indigo 12000 er evnen til at udskrive i B2-format. For LaserTryk.dk betyder det, at virksomheden kan tilbyde sine kunder den unikke kombination af stort format og digital print til produktion af A2 og B2 plakater.

- Det er vi overbeviste om, at mange af vores kunder vil sætte pris på. Og det, at vi kan tilbyde B2 plakater til meget gunstige priser og trykke både store og små oplag i ren offsetkvalitet, vil virkelig være noget, der kan skabe liv på markedet, siger Anders Grønborg

LaserTryk.dk ser frem til en alsidig og stabil produktion med både stor og lille forskydningskvalitet og forventer, at de to maskiner producerer ca. 125 millioner A4 farvesider om året.

-lipe

5/3 2018