Glunz og Jensens første afsending fra Nyborg

Glunz og Jensens første afsending fra Nyborg

En ny Flexo-enhed er klar til afgang fra virksomhedens nye hovedkontor på Fyn, hvor antallet af medarbejdere stiger støt

I marts 2018 samlede Glunz & Jensen produktion og udvikling i det nye hovedkontor i Nyborg. De 5.800 kvadratmeter bygninger omfatter produktion, lager og mere end 1.300 kvadratmeter kontorfaciliteter, og nu er den første flexo-enhed klar til at blive sendt.

Milepælen følger en imponerende indsats fra teamet Glunz & Jensen i Danmark og Italien, hvilket har resulteret i en meget moderne og effektiv fabrik med plads til vækst. Enheden er en DuPont 3000 EC eksponeringsenhed, der skal leveres til Pinmark Block, Indien.

Glunz & Jensen har siden hovedkontoret blev rykket til Nyborg ansat 6 nye medarbejdere, og der er aktuelt åbne jobmuligheder indenfor flere områder.

Om Glunz & Jensen
Glunz & Jensen er verdens førende leverandør af innovative, højkvalitets trykpladeløsninger til den globale prepress industri. Udover at udvikle og producere processorer til offset- og flexotrykbranchen, tilbyder virksomheden også after-sales service. Produktporteføljen omfatter også eksponeringsenheder, tørrere, efterbehandlingsudstyr, monteringsborde, trykpladestablere og software til overvågning og styring af komplette prepress processer.

Glunz & Jensen har 200 medarbejdere i Danmark, Italien, Slovakiet og USA og langvarige relationer med store kunder som Agfa, Asahi, DuPont, Flint, Fujifilm, Heidelberg, Kodak og MacDermid - verdens største leverandører af løsninger til trykkerier.

-lipe

6/6 2018