Fokus på intelligente tryksager

Fokus på intelligente tryksager

Bording Link har investeret i en Océ Canon 6500 trykmaskine som styrker indsatsen for at kunne skabe unikke løsninger

Bording Link har de sidste mange år oplevet, hvordan deres kunders fokus mere og mere drejer sig om løsninger, som er unikke og får dem til at skille ud blandt konkurrenterne. Det passer godt overens med den strategi som Bording Link har arbejdet efter de seneste par år.

- Bording Link har gennem en årrække investeret i digital produktionsteknologi og IT-proces værktøjer for at have en stærk position i fremstilling af intelligente tryksager og print. Med de seneste udviklinger vi har set med Ink-jet teknologi, ser vi en printkvalitet helt i niveau med off-set tryk, fortæller administrerende direktør i Bording Link Kim Hansen.

Disse teknologiske landvindinger er netop, det som har motiveret Bording Link til at investerer i Canons Océ ColorStream 6500.

- Vi har valgt denne Océ Canon 6500 dels på grund af en god printkvalitet, og fordi vi har behov for at kunne samle off-set trykte og printede løsninger i samme produkt, uden at der bliver kvalitetsforskelle på siderne. Vi føder maskinen i ruller og har mulighed for out-put både i rulle og ark. Ud over det har vi naturligvis vurderet ud fra en række andre features på maskinen, service og pris, fortæller Kim Hansen.

Med et væld af efterbehandlingsmuligheder på udstyr fra Hunkler, har Bording Link fået en helstøbt og særdeles effektiv løsning, som allerede viser sin værdi.

 - Efter at have haft maskinen i drift et par måneder kan vi konstatere at printeren og efterbehandlingen kører fuldt tilfredsstillende og vi oplever allerede en række af de gevinster vi har kalkuleret forud for købet, afslutter Bording Link-direktøren

Hos Canon er der stor tilfredshed med at Bording Link, som kunde er så fremsynet i deres strategi, samt at de er i stand til at få maskinen til at passe så perfekt i deres setup.

- Hos os er Bording Link lidt af en ”best-practice”-kunde de har om nogen forstået, udnytte den nyeste teknologi til at give kunderne lige præcis, det som de efterspørger. Bording Link viser, hvor effektivt det kan være, når firmaer udnytter maskinernes forcer og koordinerer virksomhedens strategi med en fremsynet investeringpolitik.

- Vi er hos Canon enormt stolte af at Bording Link har valgt netop Canon, som en partner til at gennemføre deres succesfulde strategi, forklarer Ole Veggerby fra Industrial Print Systems.

-hawin
17/8 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • hubergroup

  hubergroup

  More than just ink …
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Primoreels

  Primoreels

  Fremtidens emballage løsninger.
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion