Alt-i-en printeren

Brothers DCP-J772DW og DCP-J774DW er prisbillige og brugervenlige alt-i-én printere, der passer perfekt til hjemmet eller det lille kontor

Printere behøver ikke at være kedelige grå kasser, som mange helst vil gemme af vejen, fordi de ikke ligefrem pynter sammen med møblerne i hjemmet eller på kontoret.

Når det gælder mindre alt-i-én printere, har de fleste accepteret, at de hører hjemme i en bolig med flere pc’er, tablets og smartphones. Det samme gælder på mindre kontorer, hvor man dog typisk finder et diskret hjørne til den uundværlige maskine, som både kan udskrive, scanne og kopiere.

Det med at gemme af vejen er slet ikke nødvendigt med Brothers nye familie af alt-i-én printere. De er kompakte og elegante, effektive, brugervenlige – og så kan man få dem både i sort og hvidt design.

Vælg mellem sort eller hvid

Trods de forskellige produktnavne, er Brother DCP-J772DW og DCP-J774DW næsten ens. Med næsten menes, at den ene printer er sort, den anden hvid.

Begge printere har trådløst netkort samt en række praktiske funktioner som gør dem velegnede til hjemmet eller det lille kontor,

Udskrifthastigheden er 12 ipm i sort/hvid og 10 ipm i farve. Printerne udskriver automatisk på begge sider af papiret (duplex). En papirbakke på 100 ark er standard.

Har man brug for at printe i andre formater end normalt A4-papir, har de to Brother nyheder en enkeltarksføder på bagsiden, hvorfra man kan udskrive på f.eks. kuverter, kort eller særligt tykt papir. Der er også en specialbakke til fotopapir, som er indbygget i den almindelige papirskuffe. Her kan man lægge op til 20 ark fotopapir på 10 x 15 cm.

Betjeningen foregår via en touchscreen på 6,8 centimeter, og printerne er kompatible med web-services som Dropbox, Microsoft OneDrive, Evernote, Microsoft Note, Google Cloud og Google Drive.

-hawin

8/1 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Eni-Trade International

  Eni-Trade International

  Folieleverandør gennem 50 år
 • Primoreels

  Primoreels

  Fremtidens emballage løsninger.
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels