Samsung skifter plast ud med pap og papir

Samsung skifter plast ud med pap og papir

Som led i virksomhedens bæredygtighedsindsats bliver al plastemballage der bruges til diverse produkter fra mobiler, udstyr til at have på, tablets og TV til hårde hvidevarer, skiftet ud med mere miljøvenlige alternativer i nye design

Den 27. januar løftede Samsung sløret for sine planer med at begynde at bruge flere miljøvenlige og genvundne materialer til emballage. I løbet af første halvdel af 2019 vil plast i emballage blive erstattet af mere miljøvenlige materialer som for eksempel genanvendt eller biobaseret plast og papir.

For at kunne gennemføre denne ændring har Samsung nedsat en særlig arbejdsgruppe, som vil skulle arbejde med kvalitetssikring, således at det nye design ikke bare opfylder Samsungs innovative grundtanke, men at det også sikres, at de nye miljøvenlige materialer er af god kvalitet.

Udskiftningen vil berøre alle former for emballage til alt fra mobiler, udstyr til at have på, tablets og TV til hårde hvidevarer. Samsungs mobilladere vil for eksempel blive produceret i et nyt, mat materiale, som således begrænser den samlede mængde plast, der anvendes i produktionen. De plastposer, der beskytter vores hårde hvidevarer, vil blive skiftet ud med poser af genanvendelige materialer og bioplast.

Desuden vil Samsung fremover kun bruge papir, hvis fibermateriale er certificeret af globale miljøorganisationer som 'The Forest Stewardship Council', 'Programme for the Endorsement of Forest Certification Scheme' og “The Sustainable Forestry Initiative for packaging and manuals by 2020”.

Planen er i 2030 at bruge 500.000 ton genvundet plast og indsamle 7,5 mio. ton kasserede produkter.

-lipe

6/2 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • Kongskilde

  Kongskilde

  Håndtering af procesaffald
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • RajaPack

  RajaPack

  5.500 emballageprodukter – Leveret indenfor 48/72 timer.
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • Nova-Pack

  Nova-Pack

  Komplette emballageløsninger
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt