Palcut indgår italiensk partnerskab

Palcut indgår italiensk partnerskab

Palcut og Imtec Srl, systemintegrator inden for palleteringslinjer, indgår strategisk partnerskab. Aftalen omfatter installation og servicering af Palcuts arkdispenseringsanlæg. Målet er at øge oppetiden og reducere emballageforbruget på palleteringslinjer hos italienske produktionsvirksomheder

Palcut A/S, Borbjerg ved Holstebro, og italienske Imtec Srl etablerer partnerskab på det italienske marked. Samarbejdet betyder, at Imtec fremover skal installere og integrere samt servicere Palcuts arkdispensere til automatiske palleteringslinjer.

Imtec er en anerkendt systemintegrator inden for palleteringslinjer på det italienske marked. Som specialister varetager de installation, renovering og servicering hos en række italienske virksomheder inden for føde-/drikkevarer og produktion i øvrigt. Imtec har hovedkvater i Parma og er central placeret i forhold til italienske produktionsvirksomheder.

- Imtec er en kendt teknologipartner blandt italienske produktionsvirksomheder. De kender fabrikkerne, og med deres indsigt og viden kan de garantere en hurtig og effektiv service, når det drejer sig om pakkelinjer, siger Bjarne Sørensen, COO hos Palcut A/S.

- Da vi blev præsenteret for Palcut, kunne vi med det samme se potentialet i et samarbejde. I dag leder kunderne konstant efter besparelser på materialer og i at reducere affaldsspildet. Mindre materialeforbrug, mindre håndtering, mindre transport betyder mindre belastning af miljøet, siger Bruno Pizzaferi, CEO i Imtec Srl.

- At kunne øge effektiviteten på produktionslinjer og være i stand til at producere uden afbrydelser er bestemt heller ikke uvæsentligt, og så kan Palcut nærmest garantere dette. Med samarbejdet står Imtec inde for installationen og vedligeholdelsen af Palcuts installationer i Italien, fortsætter han.

Begge parter har store forventninger til samarbejdet, og hos Palcut forventer de, at mange nye virksomheder bliver introduceret til Palcuts løsning til stabil palleopbygning og mere oppetid.

Etablerer lokalt lager

Palcut er inde i en rivende udvikling på det italienske marked, hvor virksomheden har vundet kontrakter med flere mærkevarevirksomheder indenfor føde-/drikkevarer og hygiejneartikler. Det stiller krav til løbende og præcise leveringer af Antim-antiskridark, og derfor etablerer virksomheden eget lager i Italien.

Lageret er placeret i Modena, centralt i det nordlige Italien. Det omfatter Antim mellemlægsark i form af ruller og ark, der anvendes i Palcuts arkdispensere til automatiske palleteringslinjer. Papiret bliver produceret på virksomhedens danske fabrik. Lageret er etableret i samarbejde med logistikvirksomheden Alpi.

- Sikkerhed og præcision er meget vigtigt for vores kunder. Med investeringen i et centralt italiensk lager, sikrer vi leveringerne af mellemlægsark til deres fabrikker. Vi fjerne en masse usikkerhed, forårsaget af stigende trafik og trafikkøer, som løbende rammer transporter ned gennem i Europa, siger Rudi Pedersen, CEO i Palcut.

- Med en stærk servicepartner og eget lager, har vi lagt et stærkt fundament til fremtidig vækst på italienske marked, konkluderer Rudi Pedersen.

-hawin

27/2 2018