Nem og effektiv emballagetest

Nem og effektiv emballagetest

BT Integra Pack, fra belgiske Rycobel nv, udfører effektiv test af emballagers forseglingsstyrke og integritet. Strenometer forhandler testapparatet

BT Integra Pack er en brugervenlig forseglingsstyrke- og emballageintegritetstester, som kan udføre 'burst'-test, 'creep'-test, 'creep-to-fail'-test og 'pressure decay leak'-test på en lang række forskellige fleksible eller stive, porøse og ikke porøse, åbne eller forseglede emballager.

BT Integra Pack er en benchtop-model der kun optager ganske lidt plads på teststedet. Den betjenes via en ikonbaseret farve-touchscreen, som gør det nemt og overskueligt at navigere gennem de mange databehandlings- og kontrolskærme. De tydeligt definerede ikoner gør det nemt at vælge testtilstande, at skifte fra automatisk til manuel testindstilling, at gennemse testresultater i numerisk og/eller grafisk format og at håndtere de akkumulerede data på sikker vis.

Testen foregår automatisk, men det er muligt at vælge manuel indtastning af parametre som for eksempel rampefrekvensregulering og tilbageslagsfølsomhed, hvilket gør det muligt at teste specielle emballager, eller at udføre specifikke forsknings- og dataindsamlingsaktiviteter. Testdata kan eksporteres til en PC.

BT Integra Pack er et fuldt integreret processtyringsværktøj, som ovenikøbet kan overføre data fra den direkte processtyring til kvalitetsafdelingen, så det også bliver et redskab til kvalitetskontrol. Instrumentet er et afgørende fremskridt indenfor brudprøvning, og en hjælp i bestræbelserne på at fremstille en emballage der er lige så holdbar som produktet den indeholder.

-hawin

 

20/6 2017