15 styks ølkasse fra Schoeller Plast

15 styks ølkasse fra Schoeller Plast

Let, bekvem og bæredygtig kalder den danske plastvirksomhed nytænkningen af den 'lille kasse', som er produceret af genbrugsplast og kan stables sammen med den traditionelle 30 styks kasse

Det fortæller Schoeller Plast på sin hjemmeside.
Virksomheden i Regstrup på Sjælland stod i 80'erne bag den populære 12 styks kasse, som var langt lettere at bære og håndtere og vendte op og ned på markedsandelene.

- Hos Schoeller Plast har vi siden da udviklet på ølkassen, så vi i dag har udviklet en 15-styks-­ølkasse, der ligesom den gamle 12-styks-kasse er let og bekvem for forbrugerne, men som altså også nu er nem og bekvem for producenterne, logistikken og detailleddet.
Den nye 15-styks-­kasse kan nemlig stables sammen med den originale 30-styks-kasse, så den kan gå direkte ind i den eksisterende logistikkæde, skriver virksomheden.

15-styks-kassen er ikke kun en smart løsning for forbrugerne og virksomhederne, men kommer også som en bæredygtig løsning. Kassen kan produceres i genbrugsplast, og den kan genbruges et utal af gange, inden den til sidst kan kværnes og genbruges til nye kasser igen, ligesom den eksisterende 30-styks-kasse.

Det betyder, at 15-styks-kassen også er en bæredygtig og miljørigtig løsning, der passer direkte ind i den cirkulære tankegang og SDG-målene.

-lipe

17/6 2020