Scanpack udskydes til 2022

Scanpack udskydes til 2022

Nordeuropas største emballagemesse bliver ikke som planlagt til noget til efteråret. Arrangøren i Svenska Mässan i Göteborg har nu meddelt, at Scanpack i stedet bliver afviklet fra den 4. til den 7. oktober til næste år

Arrangøren skriver i en meddelelse til udstillerne, at ambitionerne - trods et år med digitale møder - hele tiden har været, at Scanpack skulle gennemføre som planlagt den 26. - 29. oktober i år.

- Samtidig har vi været klar til at genoverveje denne plan, hvis situationen kræver det. Med respekt for al den tid og de ressourcer, I lægger i deltagelsen, har vi løbende haft en dialog med mange af jer udstillere, brancheorganisationer og partnere, for at vi kunne træffe en fælles beslutning om gennemførelsen. Vi kan sammenfatte samtalerne med det faktum, at vi alle længes efter igen at kunne ses fysisk, men at der også er stor respekt for risikoen ved og eftervirkningerne fra coronapandemien og smittespredningen.

-Baseret på nuværende omstændigheder, de fortsat gældende begrænsninger og på grund af den høje internationale tilstedeværelse er vi derfor kommet til den konklusion, at det ikke er muligt at gennemføre Scanpack 2021, sådan som vi er vant til.
Scanpack afholdes i stedet den 4. til 7. oktober 2022.

-lipe

26/3 2021