Jagten på godt design er gået ind

Jagten på godt design er gået ind

Red Dot Award udvider for første gang konkurrencen med kåring de bedste bud på tværgående kommunikationsdesign på emballager, plakater, film mv.

Indtil den 28 juni kan virksomheder, designere, mærkevareproducenter og agenturer indsende projekter til konkurrencerne inden for ’Mærkevarer’ og ’kommunikationsdesign’

Under overskriften ’På jagt efter godt design’ vil den 25 personer store jury finde de bedste bud på kommunikationsdesign, som formidler et brand på flere forskellige kanaler som eksempelvis emballager, plakater, film, apps mm. Og i gruppen for mærkevarer kan deltagerne vælge mellem undergrupper som detail, elektronik, finansiel service mm.

For at hjælpe unge og nye i fagene er der mulighed for at få 10 procents rabat på registreringsgebyret til konkurrencen. Det bedste kommunikationsdesign, der er fremstillet af en ung iværksætter, vinder Red Dot Junior Prisen på 10.000 Euro.Samtlige Red Dot Awards bliver uddelt ved en gallafest i Berlin den 1. november 2019. Det er 64 år siden den tyske konkurrence blev holdt første gang på initiativ af Carl Hundhausen.

Læs mere om tilmelding og konkurrenceregler

-lipe

20/3 2019