3D-laboratorier åbnet på tre erhvervsskoler

3D-laboratorier åbnet på tre erhvervsskoler

Nu kan erhvervsskoleelever i Aalborg, Viborg og København få fingrene i 3D-printere, Virtual Reality, lasercuttere, 3D-design mm

I sidste uge åbnede Videnscenter for Håndværk – Design & Arkitektur tre 3D-laboratorier på Techcollege i Aalborg, Mercantec i Viborg og hos Next Uddannelse København.

De tre 3D-Labs er sat i verden for at udvikle erhvervsuddannelserne, så det forhåbentlig bliver mere attraktivt for unge at tage en uddannelse, hvor man bruger sine hænder, men samtidig har mulighed for at lege med den nyeste teknologi.

Ole Heinager, der er direktør hos Next Uddannelse København og formand for DEG, understreger vigtigheden af at fremtidssikre uddannelserne:

- Hvis ikke vores unge elever og lærlinge kommer ud med den her teknologiforståelse, så får de et chok, når de for alvor rammer arbejdsmarkedet derude.

Investeringerne på de tre skoler skal føre erhvervsskoleeleverne ind i det 21. århundredes 3D-teknologi. En teknologi, der stadig vinder heftig frem, og som visualiserer problemløsninger på en helt ny måde

-lipe

2/9 2020