Tidsbesparende løsninger til emballageprint øger effektiviteten

Tidsbesparende løsninger til emballageprint øger effektiviteten

Der er fokus på kvalitet, sikkerhed, stabilitet og tidsbesparende løsninger, når HSA Systems udstiller på HI17. På standen kan de besøgende se og prøve de nyeste produkter fra den danske fabrikant af industrielt inkjet-udstyr

HSA Systems udstiller en række printløsninger til forpakningsindustrien generelt, men også til de mere specialiserede industrier, såsom pharma- og fødevareindustrien. Systemerne leveres både som komplette løsninger og som stand-alone løsninger. 

HSAJET high speed printer

Tid og stabilitet er nøgleord for mange fabrikanter. Derfor har HSA Systems udviklet nogle særlige high speed printhoveder, som sikrer kvalitetsprint selv ved høje hastigheder. Den nye HSAJET high speed printer er et af højdepunkterne på HSA Systems’ stand på hi teknologi- og industrimessen.

Systemet består af en HSAJET Premium printer installeret på en HS1000 vakuum conveyor.  Selve printet udføres af de særlige high speed Premium printhoveder på åbne, flade æsker ved en hastighed på 300m/min.

HSAJET Premium printere er bygget på HP TIJ 2.5 teknologien. Konfigurationen, som vises på hi teknologi- og industrimessen, mærker flade kartonner med unikke koder (UID) og 2D koder, som efterfølgende verificeres med et kamera.

Storvolumen blækforsyningssystem til solvent blæk

Når der skal printes meget, og det skal gå hurtigt, er en stabil blækforsyning essentiel. HSA Systems har udviklet et nyt blækforsyningssystem til de nye 400 ml bulkkassetter og bulkpatroner til solventblæk fra HP, der er særlig god til print på diverse folier.

HSAJET bulksystemet giver en stabil, vedligeholdelsesvenlig og økonomisk blækforsyning, da der ikke skal skiftes patroner lige så ofte som ved brug af almindelige blækpatroner. Det giver længere produktionstid med færre stop, hvilket har stor betydning for virksomheder, som printer i store mængder.  

Verificeringsløsning til fødevare- og pharmaindustrien

Særligt til fødevare- og pharmaindustrien har HSA Systems udviklet en unik alt-i-en print- og verificeringsløsning. Til forskel fra andre systemer på markedet styrer HSAJET print- og verificeringssystemet alle enheder fra kun ét interface, og systemet indeholder alle nødvendige funktioner for at leve op til internationale regulativer og standarder.

På hi teknologi- og industrimessen viser HSA Systems print og verificering af 2D koder og andre variable data på alu-pouches og flade æsker på deres PV950F print- og verificeringsmaskine.

HSA Systems er dansk fabrikant af industrielle high resolution inkjet printere og HP Inc. OEM partner. HSA Systems’ produkter er tilgængelige gennem et globalt netværk af forhandlere og integratorer.

-hawin

Besøg HSA Systems på stand L 9166

8/8 2017