Glunz & Jensen flytter til Nyborg

Glunz & Jensen flytter til Nyborg

Som en del af en omstrukturering fusionerer virksomheden afdelinger over hele landet fra årsskiftet

Den 1. januar 2018 flytter virksomheden både produktionsfaciliter og hovedkontoret fra Ringsted til nye lokationer på Lindholm Havnevej 33 i Nyborg.

De 5.800 m2 bygninger ligger direkte ved havnefront og kombinerer kontorer og produktionsfaciliteter.
René Normann Christensen, adm. Direktør for Glunz & Jensen siger:

- Vi glæder os til at flytte ind i vores nye lokaler i Nyborg. Som et internationalt firma er der mange ender, der skal nå sammen. Udover at flytte vores hovedkvarter vil vi også flytte vores danske produktion, reservedelslager og udviklingsafdeling. Alt i alt ser vi frem til at blive en del af erhvervslivet i Nyborg.

Om Glunz & Jensen
Glunz & Jensen er verdens førende leverandør af højteknologiske maskiner til den globale trykkeindustri. Udover at udvikle og producere processorer til offset- og flexo-trykkeribranchen tilbyder virksomheden også serviceaftaler, og  produktporteføljen omfatter også eksponeringsenheder, tørrere, lette efterbehandlere, monteringstabeller, pladestabler og software til overvågning og styring af komplette prepressprocesser.

Glunz & Jensen har mangeårige store kunder som Agfa, Asahi, DuPont, Flint, Fujifilm, Heidelberg, Kodak og MacDermid, verdens største leverandører af tryksystemer, og koncernen har ca. 230 medarbejdere i  datterselskaber og produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet, USA og Italien.

-lipe

14/11 2017