Forbedringer til storformat

Forbedringer til storformat

Med en mekanisk opdateret platform, leverer de nye printermodeller, Impala LED og Nyala LED fra swissQprint, en større præcision end de tidligere modeller. Tørring med LED, der afgiver meget lidt varme sammenlignet med UV, gør dem meget alsidige, mere rentable og miljøvenlige

swissQprint storformat printere er kendte for deres print kvalitet, og nu har den schweiziske producent forbedret kvaliteten yderligere.

Der er en lang række mekaniske forbedringer i Impala LED og Nyala LED. Bommen er gjort længere og er forstærket i både bredden og længden for at sikre en konstant afstand til mediet over de 3,2 meter som printhovederne bevæger sig.

De har fået flydende lejer i den ene ende af bommen for at modvirke vrid, og så er kalibreringen af afstanden til bordet ændret fra at være et måle-ur til at være laser-teknologi, der både er hurtigere og mere præcis.

Ifølge Product Manager Maurus Zeller hos swissQprint er der rigtig mange fordele med de nye printermodeller. 'LED' lamperne er blot en af tinene. 

- Tørring med LED påstås at reducere strømforbruget signifikant. Mindre varmeopbygning forøger udvalget af materialer, som det er muligt at printe på og giver mulighed for nye applikationer. LED lamperne er vedligeholdelsesfrie, så forbrugsvarer og nedetid pga. af service er ikke længere nødvendigt. De nye maskiner er økonomiske, printer meget præcist og er miljøvenlige, forklarer Zeller.

Rulle til rulle uden besvær

Impala LED og Nyala LED er ægte flatbed printere, der kan udvides med optioner efter behov. 

- Vi har også forbedret roll to roll funktionen. En ny kontrolfunktion sikrer endnu bedre måleresultater og dermed upåklagelig printning. Kombineret med den køligere tørring med LED er det nemmere at printe rulle til rulle, da materialet påvirkes mindre, fortæller Maurus Zeller.

Den lave varmepåvirkning med LED tørring, giver mange flere mediemuligheder. Det er nu muligt at printe på tynde plast emner, polymeriske folier og papemballager med høj vandindhold uden at mediet slår sig.

Oven i dette har swissQprint sikret, at LED-printerne benytter nøjagtig samme farve som de eksisterende printere i marken.

Der skal altså ikke holdes styr på, om det er den ene eller anden farve der benyttes. Printerens software sørger for automatisk at justere i forhold til materialet og print hastigheden. Dette hjælper også brugeren til hele tiden at opnå det optimale tørre resultat.

Optimal 4x4 variant

I begyndelsen af 2017 lancerede swissQprint en 4x4 version af deres eksisterende Impala og Nyala. Impala LED og Nyala LED er også tilgængelige i denne 4x4 version, hvilket betyder at de kan blive konfigureret med firedobbelt CMYK for et mere imponerende resultat ved høje print hastigheder.

Det er især for de brugere, der kræver et højt output, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, og som ønsker intense farver. Det kan f.eks. være produktion af POS, displays, plakater, banner, backlit og andre lignende applikationer.

Kræver ikke meget af budgettet og miljøet

- Et LED system betaler sig selv hjem indenfor to år med enkeltholds produktion. Dette sker med effektivitet og alsidighed fra de vedligeholdelsesfrie lamper, og det moderate strømforbrug, som er op til 50 % lavere end de konventionelle systemer, forklarer Maurus Zeller.

- En anden fordel er at lamperne ikke skal varme op inden printningen kan gå i gang, så de er enestående i forhold til tilgængelighed og produktivitet, og dermed lempelige på budgettet.

Impala LED og Nyala LED kører med konstant høj standard af kvalitet igennem hele deres livscyklus. Men ikke kun det, de sparer også energiressourcer og genererer ikke ozon eller kviksølvaffald, konkluderer Maurus Zeller.

Det er nizeequipment med hovedkontor i Skanderborg, som forhandler swissQprints løsninger i Norden.

-hawin

 

swissQprint Nyala 2 er stadig den mest solgte i Vest Europa

Hver sjette storformat flatbed printer i prisklassen + 960.000 DKK, der blev solgt i Europa i 2016, var en Nyala 2. Det gør modellen til den mest populære printer i prisklassen for andet år i træk!

Med Nyala 2 får man både høj hastighed og høj printkvalitet, stort printbord og mulighed for at printe på alt fra metal til plastik og papir. Og så kan Nyala 2 tilpasses lige netop dine behov.

Mere end 900 swissQprint printere er installeret over hele verden, og omkring halvdelen af dem, er Nyala modeller. Den seneste model Nyala LED, som blev lanceret for nyligt, formodes at følge trop med succesen.

 

3/8 2017