Esko forenkler emballageløsningerneI fremtiden bliver det nemmere at styre processerne med emballagetryk og etiketproduktion på tværs af de involverede parter med Esko Software Platform.

Esko forenkler emballageløsningerne

Esko Software Platform opgraderer alle Eskos softwareløsninger med fokus på produktivitet og forbedret brugeroplevelse og gør det nemt at få de mange forskellige processer til at spille sammen. Oplev løsningerne på Drupa

Esko har lavet en totalopdatering af sine softwareløsninger og relanceret dem under paraplynavnet ’Esko Software Platform’. Det er den næste version af den velkendte portefølje af integrerede softwareløsninger til design, repro, workflow automation, farvestyring og supply-chain-flow til emballage, etiketter, displays og skilte.

Eskos Software Platform er udvidet med nye kapaciteter og færdigheder og sørger for en unik brugeroplevelse. Hele rækken af nyudviklede applikationer og mulighederne for integrationer med Esko Software Platform bliver demonstreret første gang på den kommende Drupa 2016, der løber fra den 31. maj til den 10. juni i Düsseldorf.

Flere forskellige produkter skal hurtigere ud på markedet

Etiketter og emballage er i stigende grad med til at sælge varerne, ligesom displays er det perfekte serveringsfad og udstillingsvindue for de produkter og varer, butikkerne sælger. Ja, der er kamp om kundernes gunst og etiket-, emballage, skilte- og displayproduktion bliver da også mere og mere kompleks.

Brandowners vil sælge flere forskellige og bedre produkter og bringe dem hurtigere ud på markedet og altså ud på hylderne i eksempelvis detailhandelen. Det betyder blandt andet større variation i produktfamilierne, som alle har behov for etiketter og emballage. Ligeledes har varerne behov for større variation i placeringsmulighederne og vilkårene for synliggørelse i butikker, varehuse, stormagasiner og andre steder, hvor de bliver solgt. Krav om hurtig levering af materialet og bestilling af det i små oplag betyder, at produktionsserierne bliver mindre og mindre, og at processerne samlet set foregår hurtigere og hurtigere.

Flere aktører skal spille effektivt sammen

For producenter af etiketter, emballage, skilte og grafiske løsninger til displays fører den øgede kompleksitet til en mere intensiv brug af forskellige trykteknologier, som på det seneste har ført til øget brug af digitalt tryk. Det betyder ofte, af der er flere aktører i gang for at skabe det rette tryk til emballagen eller den helt rigtige etiket med både et visuelt og fysisk spændende udtryk. Da erfarne trykkeri- og repromedarbejdere heller ikke hænger på træerne, er forenklede processer og større integration mellem de forskellige grafiske discipliner blevet et tema, som leverandørerne af løsninger til den grafiske industri tager meget alvorligt.

En af de leverandører, som tænker i nye kundevenlige baner, er Esko.  Med lanceringen af Esko Software Platform demonstrerer Esko sin forpligtelse over for sine kunder ved at gøre emballagetryk og etiketproduktion simpelt, smidigt og effektivt.

Integreret end-to-end løsning

- Når vi snakker med vore kunder, hører vi ofte, at de sukker efter mere fleksibilitet, når de samtidig står over for krav om hurtigere indlæring, hurtigere produktlancering og øget produktivitet. Transformationen af vores software portefølje til en integreret platform er vores løsning til kunder, som foretrækker at købe, bruge og styre deres softwarelicenser, uanset om de er store internationale virksomheder med mange produktionslokationer, eller de er små familiedrevne firmaer, forklarer Bernard Zwaenepoel, som er Senior VP Software, hos Esko.

Esko Software Platform gør det nemmere for kunderne at tilføje kapacitet eller funktionalitet alt efter, hvordan deres behov skifter karakter.

- Mens kunder fokuserer på at kontrollere deres omkostninger og optimere produktiviteten, sikrer Esko en integreret end-to-end løsning, som beskytter deres investeringer og hjælper dem med at vækste, forklarer Bernard Zwaenepoel.

Man kan installere Esko Software Platform enten på stedet i produktionen eller benytte den som en Cloud-løsning, og man køber den med traditionel licens eller en fleksibel abonnementsmodel. I Cloud-løsningen har Esko skabt en serie attraktive Software as a Service-, SaaS, løsninger.

Hør mere om Eskos løsninger på Drupa Hall 8b/A23

-hawin

 

 

Flere softwaremoduler bliver tilgængelige som ’Software as a Service’, SaaS og som abonnement.

 

Forbedret 3D support, specielt til at se objekter i WebCenter og på mobile enheder.

Nyt Content Management modul til WebCenter

ArtPro+ er et helt nyt platformuafhængigt repro redigeringsværktøj til PDF-filer

Nye værktøjer og arkiver til multi-part POP design i ArtiosCAD 16

Planogram interface for Store Visualizer 16

Nyt tool til Automatisk kvalitets kontrol i Automation Engine

Esko hardware integration i workflow’et med Automation Engine Device Manager

Forbedret brugeroplevelse på tværs af alle de nye funktioner

 

24/5 2016