Boxon lancerer webshop i Danmark

Boxon lancerer webshop i Danmark

Den internationale emballagevirksomhed opgraderer og udvider nethandlen efter positiv feed back fra de svenske kunder

Det er halvandet år siden den svenskbaserede emballage og pakke-virksomheden Boxon åbnede sin første webshop i Sverige, og det er blevet så godt modtaget af kunderne, at BoxonDirect nu også lanceres på dansk.

Sitet er her i foråret blevet opgraderet, har fået ny it-platform og forbedret både når det gælder funktionalitet, brugervenlighed og bestillingsflow, og den danske webshop får stort set samme sortiment som den svenske.

- Der er et stort potentiale for BoxonDirect både i Danmark og Sverige, hvor vi oplever stigende efterspørgsmål på at kunne foretage enkle bestillinger online. Samtidig giver webshoppen os mulighed for at tilbyde andet og mere end standardvarer, siger e-handelsansvarlig i Boxon, Fredrik Lethin.

Boxon har i mange år solgt til det danske marked, og virksomhedens danske administrende direktør, Per René Gotfredsen, er meget glad for den nye webshop

- Målet er, at det skal være enkelt at handle med os, og at det kan ske, når et passer kunden. Webshoppen bliver en god kanal til præsentation af vores brede sortiment, siger direktøren.

Boxon, som har hovedsæde i Helsingborg, sælger pakkeløsninger, intelligent mærkning og etikettering og sikker pakkehåndtering for stor volumen i både Norden, Europa og Asien. Virksomheden omsætter årligt for omkring en milliard kroner.

 

20/9 2016